Bu mu hizmete saygınız?

Bu mu hizmete saygınız?

Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında Çelebi ilçesine yapılan Kırıkkale Üniversitesi Çelebi Organik Tarım Araştırma ve Uygulama Birimi yıllardır atıl durumdaydı. Kaderine terk edilen bina izbe görüntüsü ile dikkat çekerken, AKP iktidarının seçimler önces

BİNA TAMAMEN DÖKÜLÜYOR

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesine seçim gezisi düzenleyen MHP MYK Üyesi Avukat Halil Öztürk, Çelebi’de MHP iktidarında yapılan ancak AKP iktidarı döneminde atıl bırakılan, kaderine terk edilen, çürümeye başlamış olan Kırıkkale Üniversitesi Organik Tarım Araştırma ve Uygulama Birimi binasını inceledi. Binanın artık tamamen dökülmeye başladığı, camlarının kırıldığı, kullanılmadığı ve daha da kullanılamaz halde olduğu görüntülendi. AKP’lilerin 7 Haziran seçimleri öncesinde tepki çekmemesi için kullanılmayan binaya tabela astığı ve tepkileri seçim öncesi bu şekilde gidermeye çalıştığı öğrenildi.

BİNA İÇİN SÖZ VERDİ

Binanın durumu, yaşanan gelişmeler ve vaziyet hakkında açıklamada bulunan Öztürk, “MHP İktidarında yaptırılan Kırıkkale Üniversitesi Çelebi Organik Tarım Araştırma ve Uygulama Birimi olarak son üç seçimdir, seçim öncesi tabelası asılan seçim bitince tabelası kaldırılan, on yıldır atıl olan bu bina 7 Haziran seçimleri öncesi hemşerilerimizi aldatmak, hizmet ediyoruz algısı yaratmak amaçlı yine asılmış. Ancak Çelebi her şeyin farkında... MHP iktidarında bu bina hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır, söz veriyoruz” dedi.

ÇELEBİ HALKI KANMAZ

AKP’lilerin Çelebi halkı tepki göstermesin diye binaya tabela astıklarını ancak binanın kullanılmayacağını öne süren Öztürk, bunun bir seçim aldatmacası olduğunu vurguladı. Yılardır kaderine terk edilen ve atıl durumda olan binanın artık dökülmeye başladığını gördüklerini söyleyen Öztürk, “Binayı MHP yaptırdığı için, MHP’nin bir hizmeti olduğu için kaderine terk ettiler. Şimdi seçim öncesi vatandaş tepki göstermesin diye tabela asmışlar. Her seçim döneminde bunu yapıyorlar. Yazık değil mi bu yatırıma ve bu aldatmacaya? Bu mu sizin siyasetiniz?” diye tepki gösterdi. Öztürk, Çelebi sakinlerinin bu aldatmacaya kanmayacağını sözlerine ekledi.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok