Bu yangını birlikte söndüreceğiz

Bu yangını birlikte söndüreceğiz

Sümer “Bu zor günlerde, devletimizin mücadelesine gölge düşürecek hususlardan kaçınarak, mücadele gücünü artıran birlik, beraberlik ve dayanışmanın öne çıkarılması gereken bir gündemi yaşıyoruz. Bizler, bu mücadelede imkânlarımız

Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer “Bu zor günlerde, devletimizin mücadelesine gölge düşürecek hususlardan kaçınarak, mücadele gücünü artıran birlik, beraberlik ve dayanışmanın öne çıkarılması gereken bir gündemi yaşıyoruz. Bizler, bu mücadelede imkânlarımız ölçüsünde devletimizin ve milletimizin yanındayız” diye konuştu.

YANGINLAR YÜREĞİMİZİ YAKIYOR

Başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) olmak üzere önemli kurum ve kuruluşların ortak basın açıklamasına imza attıklarını belirten Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer “Bizler Türkiye’nin, işçi, çiftçi, işveren, memur, esnaf, tüccar, sanayici ve üreticilerini temsil eden sendikalar ve meslek örgütleriyiz. Son bir haftadır ülkemizin farklı yerlerinde orman yangınları yaşanmaktadır. Çok sayıda orman yangını kontrol altına alınmış olmakla birlikte, farklı yerlerde orman yangınları halen devam etmektedir.

MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Başkan Sümer “Ülkemiz, her zaman olduğu gibi devlet-millet el ele bu zorluğun da üstesinden gelecek güç, kabiliyet ve imkânlara sahiptir. Ülkemizin bu yangın felaketine en yakın zamanda son vermeyi başarıp, hızlı bir restorasyon sürecini ortaya koyacağına ve devlet-millet dayanışması ile bütün yaraları saracağına inanıyoruz. Bu zor günlerde, devletimizin mücadelesine gölge düşürecek hususlardan kaçınarak, mücadele gücünü artıran birlik, beraberlik ve dayanışmanın öne çıkarılması gereken bir gündemi yaşıyoruz. Bizler, bu mücadelede imkânlarımız ölçüsünde devletimizin ve milletimizin yanındayız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız