Bulvardaki direklere dikkat!

Bulvardaki direklere dikkat!

ARAÇTA HASAR MEYDANA GELDİ

Bulvardaki direklere dikkat!

Belediye Başkanı Veli Korkmaz zamanında Atatürk Bulvarına (Dondurmacılar Caddesi) yaptırılan ve yapımı aşamasında büyük tartışmalara yol açan aydınlatma direkleri tehlike saçıyor.

TEHLİKE SAÇIYOR

Yerleştirilme sıklığı, kullanılan malzeme ve ampullerinin rengiyle yapımı sırasında büyük tartışmalara ve dedikodulara yol açan aydınlatma direkleri, yapımı üzerinden çok fazla bir süre geçmemesine rağmen çürüyerek etraflarına tehlike saçıyor.

ARAÇTA HASAR MEYDANA GELDİ

Geçtiğimiz günlerde Bulvardaki Migros önüne aracını park eden bir vatandaşın alışveriş sonrası aracının üzerine devrilmiş vaziyette bulduğu aydınlatma direği sinirlerin gerilmesine yol açtı. Aracının kaportasında hasar meydana geldiğini belirten Haydar Ali Güngüneş adlı vatandaş Kırıkkale Belediyesi hakkında dava açacağını kaydetti.

STANDARTLARA UYGUN DEĞİL

Aracının hasar ve değer düşme bedelinin yanı sıra can güvenliğini tehdit eden bir durum olarak maddi ve manevi tazminat davası açmaya hazırlandığını belirten Güngüneş, durumu gören çevredeki vatandaşların geçtiğimiz hafta da iki aracın üzerine bu direklerden düştüğünü, bir TEDAŞ yetkilisinin de bu direklerin standartlara uygun olmadığını bildirdiklerini kaydetti. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü