Büyük ihaneti aklımızdan hiç çıkarmayacağız

Büyük ihaneti aklımızdan hiç çıkarmayacağız

HER TARAF AY-YILDIZLARLA DONATILDI

Büyük ihaneti aklımızdan hiç çıkarmayacağız

15 Temmuz Hain FETÖ Darbe Girişiminin yıldönümünde resmi ya da sivil birçok kurum ve kuruluşlarda törenler düzenlenirken, Özel Masal Anaokulu Yaz Okulunda hazırlanan programda minik öğrenciler, milli değerlere sahip çıkmanın ne denli önemli olduğunu yaşayarak öğrendiler. 

UNUTMAYACAĞIZ... UNUTTURMAYACAĞIZ...

Törende konuşan Özel Masal Müdiresi Sebahat Torunoğlu, ?Darbeler... Müdahaleler... İdamlar... Türkiye çok acılar çekti, büyük bedeller ödedi. 15 Temmuz 2016 ihaneti ise Türk halkına Çanakkale ruhunu yeniden kazandırdı... Unutmak ve unutturmak ne mümkün? Büyük İhaneti aklımızdan çıkarmayacağız, 15 Temmuz Demokrasi şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz? dedi.

HER TARAF AY-YILDIZLARLA DONATILDI

Türk Bayraklarıyla süslenen okul bahçesinde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün yanı sıra 15 Temmuz şehitlerinin fotoğraflarının yer aldığı programda öğrencilere 15 Temmuz´da meydana gelen hain darbe girişimi anlatıldı, öğrenciler tarafından şiirler okundu. Minik öğrencilerin coşku ve hüznü bir arada yaşadıkları gözlenen programda öğrencilerin İstiklal Marşı okurken büründükleri duygulu halleri görülmeye değerdi.

HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti