Büyük öfke

Büyük öfke

MİLLETİN BU GÜÇLÜ İRADESİ KARŞISINDA YOK OLACAKLAR

Büyük öfke

İstanbul Beşiktaş´taki hain saldırıya Kırıkkale´de de büyük tepki gösterildi. Terörden yüreği yanan 7´den 70´e, bürokratından siyasetçisine, esnafından sanayicisine, öğretmeninden öğrencisine, STK temsilcisinden üyesine kadar her kesimden binlerce Kırıkkaleli ellerinde Türk Bayraklarıyla attıkları sloganlarla hain teröre adeta öfkesini haykırdı. Kırıkkale tek yürek tek ses oldu.

BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE TOPLANDILAR

İstanbul Beşiktaş´ta Türkiye´nin hemen her ilinden 37´si polis toplam 44 vatandaşımızın şehit düştüğü olayda 98 vatandaşımızın da hastanelerde tedavi gördüğü bildirildi. Tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale´de de büyük infiale yol açtı.

YÜRÜYÜŞ CUMHURİYET MEYDANINA KADAR SÜRDÜ

Belediye önünde toplanan kalabalık, önde Belediye Zabıtası ekipleri olduğu halde yürüyüşe geçti. Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, CHP İl Başkanı Ahmet Önal, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, İlçe Belediye Başkanları STK temsilcileri, bürokratlar, öğretmenler, öğrenciler, engelli dernekleri üyelerinden oluşan binlerce kişi Zafer Caddesinden sloganlar atarak Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdüler. Cadde boyunca çevredeki esnaflar da alkışlarıyla yürüyüş yapanlara destek oldular.

KÖŞEYE SIKIŞAN TERÖRİSTLERİN SON ÇIRPINIŞI

Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalığa hitaben kısa bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay terörün bir an önce sona ermesi için millet olarak birlik ve beraberliğimizi korumamız gerektiğini söyledi. Grup adına konuşan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İstanbul´da gerçekleştirilen alçak saldırının aziz Türk milletinin birliğini, bekasını ve bütünlüğünü hedef aldığını söyledi. Bu saldırıyla hiçbir kutsalı, etnik kökeni ve birlikteliği tanımayan teröristlerin bir kez daha insanlık düşmanı terör yöntemlerini devreye sokarak futbol maçı sonrasında kendini gösterdiğini belirten Akçay, şöyle konuştu: "Hangi terör örgütü olursa olsun, bu saldırıyı yapanlar bilsin ki aziz milletimizin birlik ve beraberliği bozulmayacak, bilakis daha da güçlenecektir. Terör, hiçbir zaman Türkiye´yi teslim alamayacak ve aziz milletimizi yıldıramayacaktır. Zira kadim bir geçmişe sahip bu aziz millet, şanlı tarihi boyunca önüne çıkan birçok engeli birlik ve beraberliğini koruyarak, ortak aklı ve bilinci devreye sokarak bertaraf etmiştir. Şanlı tarihimizden aldığımız bu güç ile terör saldırıları karşısında millet olarak topyekûn mücadele edeceğimizden ve birbirimize daha da çok kenetleneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Teröre vereceğimiz en güzel cevap, kardeşliğimizi daha da güçlendirmektir."

MİLLETİN BU GÜÇLÜ İRADESİ KARŞISINDA YOK OLACAKLAR

Akçay, defalarca canlı bomba eylemlerine girişen ve masum insanları katleden, PKK ve DEAŞ gibi kanlı terör örgütlerinin, onların arkasındaki güçlerin ve destekçilerinin milletin bu güçlü iradesi karşısında yok olacağını vurguladı. Terörden ve teröristten bazı beklentiler içerisine giren ülke veya devletlerin bu eli kanlı teröristlerin yaptıkları hiçbir eylemden fayda sağlayamayacaklarını aktaran Akçay, şunları kaydetti: "Asırlardır bu topraklarda hüküm süren milletimiz, şanlı tarihi boyunca nasıl bu oyunların üstesinden geldiyse yine 15 Temmuz´da olduğu gibi bu alçak oyunun da üstesinden gelip piyonları bertaraf edecektir. Aylardır güvenlik güçlerimizin kararlı ve dik duruş sergileyen operasyonları ile alanları daralan ve yok olma korkusu ile nereye kaçacaklarını şaşıran teröristler, akrep misali çember daraldıkça bir gün gelip kendilerini ve kendilerini destekleyen devletleri aynı şekilde sokacaktır. Bu vesile ile şehitlerimize yüce Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor ve milletimizin başı sağ olsun diyoruz."



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ