Cafe De Petra açıldı

Cafe De Petra açıldı

BULVARA BİR MEKÂN DAHA

Cafe De Petra açıldı

Kırıkkale´deki gençlerin uğrak yeri olan kafeteryalara bir yenisi daha eklendi. Atatürk Bulvarında yeni görünümü, kaliteli tefrişatı ve bol çeşit menüsüyle Cafe De Petra dualar eşliğinde açıldı.

BULVARA BİR MEKÂN DAHA

Kırıkkale´nin Çalılıöz Mahallesi Atatürk Bulvarı yeni bir kafeteryaya daha kavuştu. Hemen hemen ilin tüm kafeteryalarının aynı bölgede olması dolayısıyla özellikle Ramazan aylarında tüm Kırıkkalelilerin uğrak yeri olan Bulvarda, yeni görünümü, tefrişatı ve çok çeşitli menüsü ile açılan Cafe De Petra bulvara yeni bir renk kattı.

AÇILIŞA KATILIM YOĞUN OLDU

İşletmeci Emrah Uysaler´in yaptığı kafeteryanın açılışına AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve merkez ilçe Başkanı, CHP İl Başkanı Ahmet Önal ve Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık ile çok sayıda esnaf, iş adamı, sanayici ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesini tüm katılımcılar birlikte dualar eşliğinde kesti.



ilhat
16.04.2016 22:09:39
NE BULVARI. HİÇ Mİ BULVAR GÖRMEDİK.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı