Çakır, güven tazeledi

Çakır, güven tazeledi

Saadet Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresini dün parti binasında gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Selami Çakır, yeniden başkan seçildi.

TÜRKİYE VE DÜNYA
253 Delegenin bulunduğu seçimde çoğunluğun sağlanması ile oylama işlemine geçildi. Seçime Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Yusuf Yiğitalp katıldı. Seçim de açılış konuşmasını yapan ve milli görüş hareketinin ortaya çıktığı andan itibaren Türkiye ve dünya siyasetine yön vermeye başladığını bildiren Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır, ?Milli Görüş Hareketi Türkiye`mizde başladığı andan itibaren Türkiye`nin siyasetine yön vermiştir. Bu özelliğini bugün de devam ettirmektedir. Yarın da aynı şekilde devam ettirecektir. Milli Görüş`e rağmen ne Türkiye siyaseti, ne de dünya siyasetinin oluşması düşünülemez. Milli Görüşsüz bir Türkiye ve dünya düşünmek mümkün değildir" dedi.
 
IRZ VE NAMUSUN KORUNMASI
Çakır, ?Saadet`in beş temel esası olmadan bir toplumda huzurun olması mümkün değildir. Bunlardan bir tanesi, o toplumda huzur, barış ve kardeşlik olacak. İkincisi; o toplumda hürriyet olacak. Yani neslin muhafazası, aklın muhafazası, mal edinme hürriyeti, fikrin hürriyeti, ırz ve namusun korunması, fikrin örgütlenme ve yayılması hürriyetinin bulunacağı bir ortamın sağlanması gerekir. Üçüncüsü ise mutlara bir toplumda huzurun olması için refah gerekir. Dördüncü olarak, elbette ki refahla birlikte izzet ve itibar gerekir. Beşincisi ise, bütün bu imkânları sağlayacak yalnızca o toplumun değil, diğer toplumların da huzurunun sağlanması için mutlaka adalet gerekir. Bunlar olmadan bir toplumun ayakta kalması mümkün değildir. Milli Görüş, bu beş temel esası hâkim kılma hususunda gece, gündüz çalışmaktadır?.
 
40 YILLIK SES
"Tarihe tanıklık edeceğimiz bu dönem, hakikati eğip bükmeden, kimseye boyun eğmeden, mücadeleye niteliksel anlamda bir derinlik kazandırma zamanıdır. Bir hayat tasarımımızın olması gerekiyor. 40 yıldır bunu seslendiren sadece Milli Görüş olmuştur; saadet partisi olmuştur. Yeni bir dünya demek, bu tespiti yapmaktır, adil bir dünyanın temellerinin nasıl atılacağını göstermektir" dedi.
 
GERÇEK ANAYASAYI MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER YAPAR
Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğitalp ise Türkiye?nin kötü bir yönetim ile yönetildiğini ve iyiye gidilmediğini söyledi. Yiğitalp, ?Ülke uçuruma gidiyor. Gerçek anayasayı Milli Görüşçüler yapar. Siz istediğiniz kadar makyaj yapın. Zaten yaptınız da ne oldu. Bu halka ihtiyacımız var. Çözüm sizlersiniz. Çözüm bizleriz? diye konuştu.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız