Çalıp söylüyor?

Çalıp söylüyor?

BAZILARI GİBİ EKSİKLİĞİNİ BAHANE EDİP DİLENCİLİK YAPMIYOR. YAPANLARA DA AZMİYLE DERS VERİYOR

BAZILARI GİBİ EKSİKLİĞİNİ BAHANE EDİP DİLENCİLİK YAPMIYOR. YAPANLARA DA AZMİYLE DERS VERİYOR

Çalıp söylüyor?

Kırıkkaleli anadan doğma iki gözü de görmeyen Coşkun Günay saz çalıp, türkü söyleyerek yaşamını sürdürüyor. Coşkun çocukluğundan beri saz çalma merakı sayesinde ekmek parasını alın teri ile kazanıyor. Saz çalıp türkü söyleyerek evinin geçimine katkı sağlayan Coşkun, imkânı olduğu halde yan gelip yatanlara engelini bahane edip dilenenlere bu örnek davranışı ve azmiyle adeta ders veriyor.

DOĞUŞTAN İKİ GÖZÜ DE GÖRMEDİĞİ HALDE HAYAT MÜCADELESİNE BAŞLAMIŞ

Dünyaya geldiğinde hayatı karanlık yüzüyle tanıyan Coşkun Günay çocukluğundan itibaren saz çalmaya merak salmış. Yaşı ilerledikçe merakını kendi kendine türkü söyleyerek gidermeye çalışırken saz çalmayı da küçük küçük öğrenmeye başlamış. Bir süre sonra kendisine bir saz edinen Coşkun zaman içinde hem çalıp hem söyleyerek merakını giderirken bu işten para kazanmaya başlamış. İlk zamanlarda insanların kalabalık olduğu yerlerde saz çalıp türkü söyleyen Coşkun, çevredekilerin verdiği bahşişlerle kendi ihtiyaçlarını karşımaya başlayınca işine daha çok sarılmış.

KAHVEHANELERDE ÇALIP SÖYLEYEREK MÜCADELEYE DEVAM ETMİŞ

Coşkun aradan geçen zaman içinde saz çalmayı daha da ilerletince bu işi kendine bir meslek edinmeye başlamış. Daha önce amatör olarak yaptığı işi bundan sonra profesyonel yapmaya başlamış. Zaman zaman bazı tanıdıklarının yardımı ile sokakta gidebileceği yerlere gidip gelen Coşkun bu arada iş teklifleri bile almış.

ŞİMDİ BİR KAFETERYADA ÇALIP SÖYLÜYOR, EKMEK PARASI KAZANIYOR

Gözleri görmediği halde çocukluktan beri meraklandığı saz çalma ve türkü söylemeyi ilerleterek bazıları gibi eksikliğini bahane edip dilencilik yapmak yerine kendi ekmeğini kendi kazanma yolunu seçen Coşkun Günay şu sıralarda Atatürk Bulvarındaki bir kafeteryada amatör olarak saz çalıp türkü söylüyor. Kendine özel müşteri potansiyeli de oluşan Coşkun´a müşterilerde yakın ilgi gösterirken engelli olmasına rağmen verdiği hayat mücadelesini takdirle karşılıyorlar.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım