Çalışma Barışı Sağlandı

Çalışma Barışı Sağlandı

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY(DAN 1 MAYIS İÇİN KUTLAMA MESAJI

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY´DAN 1 MAYIS İÇİN KUTLAMA MESAJI

Çalışma Barışı Sağlandı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Akçay ?Ak Parti hükümeti olarak sendikalarla, sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde, çalışanların sorunlarının çözümü, onların çok daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için çaba harcamaktadır? dedi.

SÜREKLİ ÇABA HARCANIYOR

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle açıklama yayınlayan Akçay, iktidar partisi olarak, tek sermayeleri emek ve alın teri olan çalışanların refah düzeyini sürekli yükseltmenin, onları hak ettikleri yaşam standardına ulaştırmanın gayretinde olduklarını bildirdi.  Ülkenin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanların, çalışan, üreten, işçi ve emekçi vatandaşlar olduğunu dile getiren Akçay ?Biz Ak Parti hükümeti olarak sendikalarla, sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde, çalışanların sorunlarının çözümü, onların çok daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için çaba harcamaktadır? dedi.

ÜCRETLERDE ÖNEMLİ İYİLEŞTİRMELER SAĞLANDI

Samimi tutumumuzun göstergesi olarak, hükümetin; 1 Mayıs´ı Emek ve Dayanışma Günü ilan ettiğini dile getiren Akçay ?Emeği, alın terini ve helal kazancı kutsal sayan, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir kültür ve medeniyetin mensupları olarak, tüm çalışanların emeklerinin tam karşılığını almalarını önceliklerimiz arasında görüyoruz. İktidarımız döneminde ilk olarak önem verdiğimiz husus çalışan katılımcılığıdır. Bu çerçevede sosyal diyalog mekanizmalarını güçlendirdik. Çalışma barışının sağlanmasına yönelik düzenlemeler yapıldı. Bu dönemde ücretlerde de önemli iyileşmeler sağlandı? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız