Cam Dünyası´ndan şehrin tanıtımına katkı

Cam Dünyası´ndan şehrin tanıtımına katkı

KIRIKKALE´NİN SİMGELERİ RAFLARDA

Cam Dünyası´ndan şehrin tanıtımına katkı

Kırıkkale´nin önde gelen alışveriş merkezlerinden Cam Dünyası, Kırıkkale´nin tanıtımına katkı sağlıyor.

SİMGELERİ YAPTIRIYOR

Kırıkkale´nin simgesi haline gelen Nur Camii ve Milli Piyade Tüfeğinin (MPT-76), özel kesimini yaptırarak gelen müşterilerine sunuyor. Cam Dünyası bunun yanında, fincanlara Kırıkkale Üniversitesi´nin logosunu bastırarak Kırıkkale´ye okumaya gelen öğrencilere bir anı bırakıyor.

BÜYÜK İLGİ

Büyük ilgi gören baskınları cam fincan 5 liradan Nur Camii ve Milli Piyade Tüfeğinin (MPT-76), 2.5 liradan satışa çıkartılıyor. Özellikle Nur Camii ve Milli Piyade Tüfeğinin (MPT-76) büyük ilgi görüyor. Kırıkkale´ye misafirliğe gelen vatandaşlar, kendileri yanında akrabalarına ile komşularına da ağaç işlemeli ve kesmeli ürünleri alıyorlar.

TALEP GELDİ

Yaklaşık 30 yıldır Kırıkkale´de esnaflık yaptığını açıklayan Cam Dünyası sahibi Yaşar Ayyıldız,  ?Şehir dışından gelen insanlar Kırıkkale´yi tanıtıcı ürünler istiyorlardı. Fakat elimizde böyle ürünler yoktu. Baktım talep çok fazla. Özellikle Kırıkkale Üniversitesi mezuniyet törenlerinde bu talep iki katına çıkıyor. Bunun üzerine bir firmayla anlaşarak, ağaç işlemeli ve kesmeli,  Nur Camii ile Milli Piyade Tüfeğini (MPT-76), yaptırdım. Büyük ilgi görmeye başladı. Bu sayede Kırıkkale´nin adını diğer şehirlere duyurma imkânı buluyoruz? dedi.

MUTLU OLUYORLAR

Nur Camii işlemeli ağacı alan vatandaşların caminin yerini öğrenmek ve namaz kılmak istediklerini belirten Ayyıldız, ?Vatandaşlara caminin yerini tarif ediyorum. Gerekirse elemanlarla gönderiyorum. Bazı vatandaşlar ise Milli Piyade Tüfeği (MPT-76) üzerinde yoğunlaşıyorlar. Türkiye´nin kendi silahını üretmesine mutlu oluyorlar? diye konuştu.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım