Cam Dünyası'nda görülmemiş kampanya

Cam Dünyası

KIRIKKALE`NİN ZÜCCACİYE MARKASI

Cam Dünyası'nda görülmemiş kampanya

Kırıkkale'nin sayılı kuruluşlarından Cam Dünyası yaptığı kampanyalarla halkın büyük ilgisini çekiyor.

50 İNDİRİM KAMPANYASI

Son kampanya ise Korkmaz ürünlerinde yüzde 50 indirim kampanyası düzenledi. Stoklarda sınırlı olan kampanya Cam Dünyası'nın Ankara Caddesi No:15'te hizmet vermeye devam ediyor. Kampanya amaçlı olarak Cam Dünyası, Korkmaz ürünlerinde yaptıkları çay ve kahveleri vatandaşlara ikram etti.  

1972 YILINDAN BU YANA

Korkmaz ürünlerinde yapılan kampanyanın Kırıkkale'de büyük ilgi gördüğünü belirten Cam Dünyası sahibi Yaşar Ayyıldız, 1972 yılından bu yana paslanmaz çelik mutfak eşyaları ve elektrikli ev aletleri üretmekte olan Korkmaz her geçen zaman diliminde üretim kapasitesini çağın yüksek teknolojisiyle geliştirerek, pazarda mevcut olan konumunu daha geniş bir alana yaymayı başardı.” dedi.

HEP YENİLMEYİ BAŞARDI

Ayyıldız, Korkmaz, Teknolojiyi yakından takip eden Korkmaz, kendilerini hep yenilmeyi başardı. Bu süreçte değişmeyen tek şey kurumsal kimliği belirleyen temel düşünceydi, gelişerek etkinleşen, yıllar boyu Korkmaz' la özdeşleşen bu düşünce aslında Korkmaz'ın misyonunu ifade etmek için yeterliydi, üretmek, daha iyiyi, daha yeniyi, daha güzeli ve insana en yakışanı üretmek." Karşı konulmaz bir hızla gelişen, küreselleşen dünya pazarında, değişen müşteri ihtiyaçlarına cevap verebilmenin en etkin yolu her şeyden önce bu ihtiyaçları tanımak ve mevcut birikimleri bu yönde kullanarak insanlar için en iyisini yapabilmektir.”diye konuştu.

80 ÜLKEYE İHRACAT

Ayyıldız, 2015 yılı serisinde yer alan tüm ürünler Korkmaz'ın vizyonuna yön veren kriterlerin başında insan sağlığı yer almaktadır. Ürünler uluslararası sağlık ve kalite normlarına uygundur. Dış ticaret ilişkilerinde de ciddi adımlarla ilerleyen Korkmaz, yaklaşık 80 ülkeye ihracat yapmaktadır” dedi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım