Cami cemaatine fidan dağıtıldı

Cami cemaatine fidan dağıtıldı

TÜRKİYE YEŞİLLENECEK

TÜRKİYE YEŞİLLENECEK

Cami cemaatine fidan dağıtıldı

Cuma Namazı çıkışında Nur Camii avlusunda fidan dağıtımı yapıldı. Dağıtım sırasında izdiham yaşandı. Bazı vatandaşlar birden çok fidan aldı.

ORMAN HAFTASI DOLAYISIYLA

Programa Vali Ali Kolat, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Orman İşletme Müdürü Mustafa Akkız, İl Müftüsü Bekir Gerek ve vatandaşlar katıldı. Orman İşletme Müdürü Mustafa Akkız, 21 Mart Uluslararası Orman Günü ve Orman Haftası dolayısıyla 2000 adet çam fidanının dikildiğini belirtti.

YEŞİL TÜRKİYE

Dağıtım sırasında bir konuşma yapan Vali Ali Kolat, Orman Haftası dolayısıyla vatandaşlarımıza fidan dağıtıyoruz. Dağıtılan fidanların mutlaka dikilmesini arzu ediyoruz. Yeşil bir Türkiye istiyoruz. Ağaçlarımız bizim geleceğimizdir. Dün de biliyorsunuz, Gönül Elçileri olarak iki binin üzerinde fidan diktik. Güzel bir uygulama oldu. Fidan ihtiyacı olanlara Orman İşletme Müdürlüğümüz vatandaşlarımıza yardımcı oluyor. Bizler de dağıtılan fidanların yerlerini bulsun istiyoruz. Dağıttığımız fidanların içinde, karaçam var, sedir ve ardıç var. Ben bu vesileyle, bu güzel organizasyonu gerçekleştiren yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü