Çamlı sokağı çok sevdik

Çamlı sokağı çok sevdik

VATANDAŞ VE ESNAFLAR MEMNUN

Çamlı sokağı çok sevdik

Belediye tarafından başlatılan peyzaj çalışmaları kapsamında CHP il binası ve Yaşam Tıp Merkezinin bulunduğu sahadaki çay ocaklarının çevresini kaplayan saksı çamlarını çok sevdik.

VATANDAŞ VE ESNAFLAR MEMNUN

Eskiden özellikle ailelerin mecbur kalmadıkça kullanmadıkları yolu şimdilerde herkes tereddütsüz kullanıyor. Çevre esnafların yanı sıra buradan gelip geçmek durumunda kalanlarda son derece memnun olduklarını söylüyorlar. Özellikle çay ocakları ve lokantacılar bu uygulamadan son derece memnun her çay ocağı ve lokantanın önünde neredeyse dükkân içinden daha büyük bir sahayı kullanabiliyor bu durum hem işletmeciye hem de müşteriye yarıyor.

SAHAYA İSİM BİLE BULMUŞLAR

Belediye tarafından çam fideleriyle süslenen ve güzel bir ortam yaratılan bölgedeki esnaflar sokağa isim bile bulmuşlar. Ancak aralarında görüş ayrılığı olduğu için şimdilik buldukları ismi paylaşmak istemediklerini söyleyen işletmecilerin bir kısmı burasının ?Çamlı sokak veya yeşil çam sokağı? olarak isminin değiştirilmesini isterken bir kısmı ise bu durumu belediyenin kendi inisiyatifine bırakılması gerektiğini söyledi. Bir başka işletmeci belediyenin yaklaşık 2 yılda yaptığı en güzel hizmetin bu ve benzeri hizmetler olduğunu buranın isminin ise ?Yeşil sokak? olması gerektiğini belirtti.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım