Can, Mamak Muhabere Okulu´na talip oldu

Can, Mamak Muhabere Okulu´na talip oldu

ASKERİ BİRLİKLERİN ŞEHİR DIŞINA TAŞIMASIYLA İLGİLİ İLK RESMİ GİRİŞİMİ O YAPTI

ASKERİ BİRLİKLERİN ŞEHİR DIŞINA TAŞIMASIYLA İLGİLİ İLK RESMİ GİRİŞİMİ O YAPTI

Can, Mamak Muhabere Okulu´na talip oldu

Hükümetin, şehir merkezlerindeki askeri birliklerin şehir dışına taşınması kararıyla ilgili olarak AK Parti Milletvekili Ramazan Can Başbakan Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı Işık´a Mamak Muhabere Okulu´nun Kırıkkale´ye taşınması konusunda talebini iletti.

BİRLİKLER 1 AY İÇİNDE TAŞINACAK

Askeri birliği olmayan illerde bu yönde hareketlilik yaşanırken, Kırıkkale, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık´ın ?1 ay içinde taşınacaklar? dediği birlikler arasında yer alan Mamak Muhabere Okulu´na resmen talip oldu. Can konuyla ilgili Kırıkkale´nin 3 vekili olarak konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Başbakan Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı Işık´a bu taleplerini ilettiklerini belirterek, ?Eskiden ilimizde 9. Zırhlı Tugay vardı. Ancak 2000´li yılların başında taşındı, biz mağdur olduk. Şu anda bu Tugayın arazisi boş. Buraya taşınacak askeri birliğin gerekli altyapısı da bulunan arazisi hazır, hemen yarın gelip yerleşebilirler? dedi.

ETİMESGUT´TAKİ ZIRHLI BİRLİK´İ İSTİYORDUK

Ramazan Can Kırıkkale kamuoyunda da tartışıldığı gibi aslında Etimesgut´taki Zırhlı Birlik´in Kırıkkale´ye gelmesini istediklerini belirten Can ?Aslında biz, Etimesgut´taki zırhlı birliği istiyorduk, ama bu birlik için arazimiz yeterli değil. Ancak Mamak Muhabere Okulu için arazimiz yeterli. Bu talebimizin karşılanması, nüfusuna göre en fazla şehit veren il olan Kırıkkale´mize de bir jest olur? diye konuştu.



cemil ipek
18.08.2016 16:02:12
http://www.cankiribulteni.com/haber/4036/ankaradaki-o-tugay-cankiriya-geliyor.html

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ