CAN´DAN MKE İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

CAN´DAN MKE İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Son günlerde MKE´nin özelleşeceğine yönelik iddialara AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can sert tepki gösterdi. Can, mahalli seçimler arifesinde ?MKEK satılıyor, özelleştiriliyor´ diye ucuz politika yapanları kınadığını, böyle bir durumun kesinlikl

BU KURUMLA GURUR DUYALIM

Can konuya ilişkin yaptığı açıklama da MKE´nin  Kırıkkale ve ülkemizin göz bebeği bir kurum olduğuna dikkat çekerek ?Zamanında modernize olamayan kurum 2000 yılında işçinin ücretini ödeyemeyen ancak bankalardan çok yüksek faizli kredilerle maaşları öderken, AK Partimiz hükümetleri ile birlikte modernize edilmiş, bu gün Allah´a hamdolsun  kasasında parası olan yatırım yapan büyük  bir sanayi kuruluşu haline gelmiştir. MKE ile gurur duyalım daha da geliştirelim bu kurumu ucuz siyasi hesap adına yıpratmayalım´ dedi.

SAVUNMA SANAYİMİZİN BEL KEMİĞİDİR 

MKE aleyhinde yapılan kampanyalara itibar edilmemesi gerektiğini kaydeden Can ?MKE son zamanlarda ki büyümesine emin adımlarla devam ederken, her yıl yüzlerce Kırıkkaleli hemşerimize de istihdam kapısı açmaktadır. Biz MKE´nin yanındayız. Yatırımlarını destekliyor, istihdamını artırması ve ihracatını daha da büyütmesi için destek veriyoruz. MKE Genel Müdürü ve müdürleri ile işinin başında hizmet etmeye devam ediyor. Ayrıca MKE özelleştirme kapsamında değildir. Böyle bir şey yoktur. Mahalli idareler seçimlerine giderken ?MKE özelleştiriliyor satılıyor´ diye ucuz politikalar yapanları da kınıyoruz. MKE, mahalli seçimler için malzeme değildir. Yerli ve milli savunma sanayimizin bel kemiği ve lokomotifidir´ ifadelerini kullandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ