Çankırı engelini tek golle geçtiler

Çankırı engelini tek golle geçtiler

SİZE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

Çankırı engelini tek golle geçtiler

Grubun iddialı takımı Türk Metal Kırıkkalespor sahasında ağırladığı Çankırı Belediyesi Gençlik Kulübünü 1-0 yenerek, galibiyet serisini sürdürdü Üst üste 4. galibiyetini alan Kırıkkalespor liderlik yolunda bir adım daha attı. 

SEYİRCİDEN BÜYÜK DESTEK

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve birçok bürokratın da izlediği maçta Kırıkkalespor iyi başladığı karşılaşmayı 1-0 galibiyetle tamamladı Tribünleri dolduran taraftarlarında verdiği destekle maça hızlı başlayan Kırmızı- Beyazlılar maçın ilk dakikalarında rakip kalede baskı kurarak gol ve goller aradı. Karşılaşmanın 10, dakikasından sonra temposunu koruyamadı. Bu dakikadan sonra her iki takımda oyunun orta sahada kabul edince pozisyon üretmekte zorlandılar. İlk yarının son 15 dakikasında ataklarını tekrar hızlandıran temsilcimiz Uğur, Bahri ve Ferdi ile girdiği net gol pozisyonlarını değerlendiremeyerek soyunma odasına 0-0´lık sonuçla gitti.

İKİNCİ YARIYA İYİ BAŞLADILAR

Maçın ikinci yarısına fırtına gibi giren temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor bu devrede kanatlardan geliştirdiği tüm ataklarda rakip kalede tehlike üstünü tehlike yarattı. Ancak konuk takımın kalecisini ve savunmasını bir türlü geçemedi.  Teknik kadro bu yarıda yaptığı değişiklerle tüm riskleri alarak maçı kazanmak istediğini gösterdi. Maçın 83. Dakikasında gelişen Türk Metal Kırıkkalespor atağında Adem´in kafa vuruşu ağlarla buluşarak takımını 1-0 öne geçirdi ve zorlu karşılaşmadan galip ayrılan taraf Kırıkkalespor oldu.

MAÇIN POZİSYONLARI

Dakika 5 Sağdan Uğur´un ceza sahasına kestiği topu önünde bulan Ferdi´nin kafa vuruşunu kaleci Selahattin çıkardı.

Dakika 33 Osman´ın ceza sahasına gönderdiği topa iyi yükselen Ferdi´nin kafa vuruşunu Selahattin son anda uzaklaştırdı.

Dakika 37 Ferdi´nin ara pasında topu önünde bulan Bahri´nin çaprazdan çektiği sert şut yandan auta gitti.

Dakika 44 Sağdan gelişen Türk Metal Kırıkkalespor atağında topla buluşan Osman ceza sahasına kadar indi Osman´ın aşırtma vuruşunu Çankırıspor savunması çizgiden çıkardı.

Dakika 57 Uğur´un ortasında arka direkte topla buluşan Veysi´nin sert şutunu kalece Selahattin son anda çıkardı.

Dakika 80 Orta sahadan gelişen Konuk Çankırıspor atağında topla buluşan Boua Kourouma topla ceza alanına kadar indi Boua´ nın sert şutunu kaleci Kürşat son anda uzaklaştırdı uzaklaşan topu önünde bulan Enes gelişine çok sert vurdu kaleci Kürşat bu topuda uzaklaştırdı.

Dakika 82 Gelişen Türk Metal Kırıkkalespor atağında ceza sahasında topla buluşan Ferdi´nin kafa vuruşu üst direkte patladı.

Dakika 83 GOL Cansının kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topla buluşan Adem´in Kafa vuruşu ağlarla buluştu 1-0

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca 3 puanı alan taraf temsilcimiz Kırıkkalespor oldu.

MAÇIN KARNESİ

SAHA: FİKRET KARABUDAK

HAKEMLER: Murat Akbaş ** Hakan Karataş ** Soner Bingöl **

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR:  Kürşat *** Murat ** Yasin ** Adem *** Engin ** Veysi *** Osman ** (Cansın ** ) Muhammet ** ( Mehmet ** ) Ferdi ** Uğur *** Bahri **  ( Ömer ** )

ÇANKIRISPOR:  Selahattin ** Melik ***  Ahmet **  Doğukan *** Erkan ** Bahadır ** Abdurrahman ** Bilal ** ( Ahmet ** ) Osman ** Fatih ** ( Enes ** ) Boua **

GOL: Dakika 83 Adem ( Türk Metal Kırıkkalespor )



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ