Çay Ocaklarına zabıta denetimi

Çay Ocaklarına zabıta denetimi

BELEDİYE EKİPLERİ ÇARŞIYI DİDİK DİDİK EDİYOR

BELEDİYE EKİPLERİ ÇARŞIYI DİDİK DİDİK EDİYOR

Çay Ocaklarına zabıta denetimi

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Ekipleri, artan Koronavirüs vakalarına karşı önlemlerini sıklaştırarak vatandaşların yoğunluk oluşturduğu çay ocakları, alışveriş merkezleri ve çarşı içerisinde denetimlerini sıklaştırdı.

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Ekipleri, vatandaşların yoğunluk oluşturduğu çay ocaklarında özellikle hijyen, sosyal mesafe ve maske önlemleri başta olmak üzere denetimlerini gerçekleştirirken vatandaş ve esnafı da konu hakkında bilgilendirmeye devam ediyor. Koronavirüs salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında toplum sağlığını koruyucu çalışmalara ve denetimlere devam ettiklerini bildiren Kırıkkale Belediyesince denetimlerin artarak devam edeceği vurgulandı.

Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamada, “Denetimlerimizi sıklaştırarak yapıyoruz. Gündüz denetimlerini akşam saatlerinde de sürdürüyoruz. Denetimler sırasında virüsten korunmanın yollarının maske, mesafe ve el hijyeninden geçtiğini belirterek uyarılarda bulunuyoruz. Esnafımızın genel itibariyle İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelgelere uyduklarını gözlemliyoruz. Zabıta Müdürlüğümüz olarak da konuya dikkat çekmek için yer yapışkanları dağıtarak katkıda bulunuyoruz” ifadelerine yer verildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü