Cemaat Operasyonunda Tutuklama Kararı

Cemaat Operasyonunda Tutuklama Kararı

SAVCININ İTİRAZI DEĞERLENDİRİLDİ

Cemaat Operasyonunda Tutuklama Kararı

Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale´de yapılan operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 11 kişiden 9´u için tutuklama kararı çıkarıldı.

SAVCININ İTİRAZI DEĞERLENDİRİLDİ

Cumhuriyet Savcısı, 29-30 Haziran´da çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 9 zanlının tutuklanması için Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesine itiraz etti. İtirazı değerlendiren mahkeme, 9 zanlı hakkında tutuklama kararı verdi.

ZANLILARDAN ÜÇÜ TUTUKLANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kararın ardından M.S.A, L.Y, ve Ö.A´yı tutukladı. Tutuklama kararı verilen M.İ, B.Ş, H.U, H.B.T, F.S. ve H.H.P.´nin de önünmüzdeki saatlerde teslim olmaları bekleniyor. Edinilen bilgiye göre tutuklanan zanlılar Yozgat Cezaevine gönderildiler.

CEMAATE FİNANSAL DESTEK SAĞLAMAKLA SUÇLANIYORLAR

Soruşturma kapsamında 27 Haziran´da düzenlenen operasyonlarda, cemaate finansal destek sağladıkları iddia edilen L.Y, M.S.A, Ö.A, K.Ç, R.R.U, H.B.T, H.U, B.Ş, F.S, M.İ, ve H.H.P. gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Haklarında gözaltı kararı bulunan M.A, A.K, ve F.D. ise adreslerinde bulunamamıştı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ