Çerikli´de Bilim ve Sağlık Şenliği

Çerikli´de Bilim ve Sağlık Şenliği

EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER SERGİLENDİ

Çerikli´de Bilim ve Sağlık Şenliği

Kırıkkale´nin Çerikli beldesinde Çerikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ?Bilim ve Sağlık Şenliği? düzenledi. Yapılan şenliğe büyük ilgi gösterildi.

ŞENLİĞE BÜYÜK İLGİ

Geliştirdikleri bilimsel projelerini ve sağlık alanındaki becerilerini sergileme fırsatı bulan öğrenciler, müzik dinletisi, görsel ve bilimsel gösteriler ile de büyük takdir topladı. Bunun yanında beldedeki ev hanımları ve öğrenci velileri de yaptıkları yöresel yemeklerle şenliğe katılanlara unutamayacakları bir ziyafet sundu.

MÜDÜR TEŞEKKÜR ETTİ

Çerikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cemil Özdemir,  bir yıl süresince büyük emek harcayarak mesleki alanda kendilerini geliştirmek isteyen öğrencilerin, bu organizasyon ile güzel bir fırsat yakaladıklarına söyledi. Şenliği gerçekleştiren öğrencilerle kendilerine her konuda destek olan Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin,  belde esnafı ve halkına çok teşekkür eden Özdemir, bu şenliklerin gelecek yıllarda da büyüyerek devam edeceğini ifade etti.

EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİSİ

Kırıkkale üniversitesi öğrencilerinin de destek verdiği şenliğe katılan Delice İlçe Kaymakamı Nevzat Karaca, Delice Belediye Başkanı Turgut Özden ve beraberindeki heyet sergileri tek tek gezerek öğrencilerden bilgi aldı. Okul öğrencileri ise ziyaretçilere sağlık taraması gerçekleştirerek çeşitli hediyeler sundular.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı