Çetin, hayata daha fazla tutunamadı

Çetin, hayata daha fazla tutunamadı

AĞIR YARALI OLARAK KALDIRILDIĞI TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ YOĞUN BAKIM SERVİSİNDE 7 GÜNDÜR UYUTULUYORDU

AĞIR YARALI OLARAK KALDIRILDIĞI TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ YOĞUN BAKIM SERVİSİNDE 7 GÜNDÜR UYUTULUYORDU

Çetin, hayata daha fazla tutunamadı

13 Eylül´de geçirdiği trafik kazasında ağır yaralı olarak kaldırıldığı Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi veren 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi Çetin Koçdoğan hayata daha fazla tutunamadı. Talihsiz gencin cenazesi dün gözyaşları arasında Yahşihan´da toprağa verildi.

HAYATA ANCAK 7 GÜN TUTUNABİLDİ

Kırıkkale´nin Yahşihan ilçesinde 13 Eylül´de otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen ve biri ağır iki kişinin yaralandığı trafik kazasında ağır yaralı olarak Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Çetin Koçdoğan yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Kaza gününden bu yana yapılan müdahalelere cevap vermediği için uyutulan talihsiz genç önceki gün sabaha karşı yaşamını yitirdi.

KOÇDOĞAN AİLESİNİN ACI KAYBI

Talihsiz kazada ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Çetin Koçdoğan´ın acı haberi aileyi yasa boğdu. Bir haftadan bu yana güzel bir haber bekleyen Koçdoğan´ın ailesi ölüm haberiyle adeta yıkıldı. Talihsiz gencin cenazesi dün hastaneden alınarak ilçeye getirildi. İlçede büyük üzüntüye yol açan Çetin Koçdoğan´ın cenazesi Yahşihan Çarşı Camiinde kılınan namazın ardından aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze namazına Koçdoğan ailesinin yakınları, ilçe yöneticileri, Çetin´in okul arkadaşları öğretmenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü