Çevre içinse eğer, atıkları toplamaya değer

Çevre içinse eğer, atıkları toplamaya değer

HER TÜRLÜ ATIĞI TOPLUYORLAR

Çevre içinse eğer, atıkları toplamaya değer

Yaptığı faaliyetlerle her fırsatta adını kamuoyuna duyuran, başarılı okullarımızdan Mustafa Kemal İlk-Ortaokulu bu kez de adını çevre duyarlılığıyla duyurdu.

HER TÜRLÜ ATIĞI TOPLUYORLAR

?Çevre içinse eğer, atıkları toplamaya değer? adlı projeyle yeni yetişen neslin çevre temizliği konusunda duyarlı olması için çalışma başlatan Mustafa Kemal İlk-Orta Okulu Müdürü Bülent Özçam, ?Proje çerçevesinde öğrencilerimiz gerek evlerinde gerekse yaşadıkları çevrede pet şişe, atık kâğıt ve atık yağları toplayarak dünyamızın daha temiz, daha yaşanabilir olmasına katkı sağlıyorlar? dedi.

YAPTIĞINIZ İŞE İNSANLAR İNANMALI

?Önemli olan, yaptığınız işin mantıklı olduğuna insanları inandırmak ve herkes işin içine dâhil etmektir? diyen Okul Müdürü Bülent Özçam, ?Çevre içinse eğer, atıkları toplamaya değer? projesine başladıkları ilk günden itibaren öğrencilerinin ve okulun bulunduğu Yenimahalle halkının projeye büyük katkı sağladıklarını kaydetti.

KARINCA MİSALİ

Projeye katılımı teşvik etmek için ödüllendirme de yaptıklarını ifade eden Özçam, ?150 pet şişe ya da 20 kg. atık kâğıt getiren öğrencimizi kitapla ödüllendiriyoruz. Ayrıca atık yağlardan sabun üretilmesini sağlayarak ülke ekonomimize bir nebze de olsa katkı sağlamaya çalışıyoruz. Burada ne verdiğimiz ödülün ne de ekonomimize olan katkının miktarı önemli değil. Bizler birer karıncayız; amacımız belli olsun yeter? şeklinde konuştu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti