CHP'de demokrasi şöleni

CHP

CHP`DE SIRALAMA BELLİ OLDU...

DARISI DİĞERLERİNİN BAŞINA

CHP'de demokrasi şöleni

2 bin 514 CHP üyesi milletvekili adaylarını belirlemek için sandık başına gitti. Merkez ve 7 ilçede kurulan sandıklarda 8 aday adayı listede yer bulabilmek için yarıştı. Tam bir düğün havasında geçen seçimde Murat Çakırca ipi göğüsleyen isim oldu. İl Başkanı Önal Demokrasi şöleni yaşadık” dedi. 

SEÇİM TAM DÜĞÜN HAVASINDA BAŞLADI

Kırıkkale`de CHP`nin ön seçimi il merkezinde ve 7 ilçede yapıldı. Kırıkkale merkezdeki seçim Kırıkkale lisesinde gerçekleştirildi. İl genelinde 2 bin 154 parti üyesinin oy kullanacağı seçim tam bir düğün havasında yapıldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren seçimin yapılacağı Kırıkkale lisesinin önüne gelen Milletvekili aday adayları okul önünü karnaval alanına dönüştürdü.

SEÇİM DOSTLUK İÇİNDE BAŞLADI

Kırıkkale'den listeye girmek için yarışan 8 aday adayı Kırıkkale lisesinin giriş kapısında ekipleriyle beraber üyeleri karşılayarak destek istedi. Kırıkkale Lisesi`nin bahçe duvarları ve bahçesi aday adaylarının afişleriyle donatıldı. Aday adaylarının birçoğu oy kullanmaya gelen üyelere çay, broşür, kartvizit, çakmak, kalem dağıttı. Parti üyeleri oy kullanabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı

HAVANIN GÜNEŞLİ OLMASI ETKİLEDİ

Havanında bahar havasını andırıyor olması nedeniyle seçime katılımın yoğun olduğu gözlemlenirken İl Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kurulu üyelerinin bahçeye gelen partilileri kapıda karşılamaları dikkat çekti. Yaşlı ve rahatsız olanların bile oy kullanmak için yakınlarının desteği ile okula geldikleri gözlendi. Bazı aileler küçük çocuklarını da yanlarına alarak oy kullanmaya geldi. CHP'nin en yaşlı üyesi de en küçük üyesi de dün Kırıkkale lisesine gelerek adayı için oy kullandı. Eski Milletvekili Halil Tiryaki ve birçok partili lise önünde seçimi takip etti

DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞIYORUZ

CHP İl Başkanı Avukat Ahmet Önal, Kırıkkale`de 8 aday adayının katılımıyla merkezde Kırıkkale lisesi ve çevre ilçelerde Milletvekili adaylarını belirlemek için ön seçim yapıldığını belirterek Kırıkkale'de halkın partisine sahip çıktığını ön seçimlerin demokrasiyi en iyi tanımlayan unsur olduğunu söyledi. Kırıkkale'de de ön seçimin partiye tam bir can suyu olduğunu belirten Önal Bugün demokrasi şöleni yaşıyoruz. Artık milletvekillerimiz liderin iki dudağının arasından değil halkın içinden halkın oylarıyla belirleniyor" dedi.

OY DAĞILIMI

Seçim sonucunda oy dağılımı şöyle gerçekleşti:

MURAT ÇAKIRCA: 820
ZİYA KAVLAK: 591
H. ARAP KARADURMUŞ: 494
M.UĞUR YILDIRIM: 447
SERPİL ERBAY: 397
NEŞET ŞAHİN: 368
MEMDUH ULUSOY: 333
GÜRSOY TOPSOY: 144



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı