CHP’Lİ ÖNAL, ÇULLU’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

CHP’Lİ ÖNAL, ÇULLU’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kırıkkale’de dün etkili olan sağanak yağış kent yaşamını aksatan su baskınlarına neden oldu. CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal su baskınlarının neden olduğu mahallelere giderek incelemelerde bulundu.

Kırıkkale’nin Yuva Mahallesi Çullu yolu mevkinde etkili olan sağanak yağışın ardından sel baskınları meydana geldi. CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Yuva Mahallesine giderek inceleme yaptı. Mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Önal, “Bugün yağışlar nedeniyle Yuva Mahallesi’nde sel baskını yaşandı. Yıllardır aynı bölgede sel baskınları yaşanıyor fakat çözüm için herhangi bir önlem alınmıyor”

Vatandaşların bu duruma isyan ettiğini söyleyen Milletvekili Önal, “Defalarca Belediyeye müracaat etmelerine rağmen herhangi bir sonuç alınamamış. Bazı bahçe ve evlerde maddi zararlar oluşmuş. Maalesef vatandaşın sesini duyan yok. Bu çağda, bu dönemde halen Kırıkkale’miz altyapı sorunlarıyla uğraşıyor” dedi. CHP’li Milletvekili Önal’a CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık eşlik etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ