CİĞERİMİZ YANDI

CİĞERİMİZ YANDI

Ahılı köyü çöplük mevkisindeki ormanlık alanda çıkan yangında 100 dönüm çamlık alan yandı. 2 günden bu yana aralıklarla çıkan yangın Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi, Orman İşletmeye ait itfaiyeler ile orman işletme çalışanlarının yoğun çabası sonucu kontro

YANGININ ÇÖPTEN DOLAYI ÇIKTIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ

Yangının çıktığı bölgede İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ile diğer görevliler incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde takip ederek itfaiye ve su tankerlerinin bölgeye geliş gidişlerini koordine etti. Ahılı köyü çöplük mevkisindeki yangın ile ilgili çevredeki vatandaşlar bilinçli çıkartıldığı yönünde iddialarda bulunurken bazı görevliler ise eski çöplük alanına belediye temizlik ekiplerince gece çöp döküldüğünü ve yangının bu nedenle çıkmış olabileceğini ileri sürdüler.

 

2 YIL ÖNCE DE YAŞANDI

Yangın, olay yerine gelen Orman Müdürlüğü ve Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alınabildi. Yaklaşık 1 saat süren yangın söndürme çalışmalarına çok sayıda köylü de katılarak destek sağladı. Köylüler 2 yıl önce yine aynı bölgede yangın çıktığını, bölge yakınındaki bahçe, çiftlik ve yazlıkların yanma tehlikesi geçirdiğini söyledi.

 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama