Çocuğunuzu TV´ye mahkûm etmeyin

Çocuğunuzu TV´ye mahkûm etmeyin

AİLE BİRLİĞİ VE TOPLUMSAL BİRLİKTELİK

Çocuğunuzu TV´ye mahkûm etmeyin

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bağımlılıklarla mücadele kapsamında halkın özellikle de gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması ve önleyici çalışmalar konusunda mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

81 İLDE ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Türkiye´nin 81 ilinde gerçekleştirilen projelerle gençler, madde, alkol, sigara, teknoloji bağımlılığına ve bunun toplumsal yönden yarattığı yıkımlara karşı bilinçlendiriliyor.

KIRIKKALE GENÇLİK MERKEZİ

Bu projelerden biriside Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Kırıkkale Gençlik Merkezince yürütülen ?Televizyonsuz Bir Akşam? projesi ile toplumun temel taşı olan ailelerimizi alanında uzman kişilerin katılımlarıyla sadece teknoloji bağımlılığında değil ?Madde, sigara, alkol ve sağlıklı yaşam? konularında kapsamlı bir şekilde bilinçlendirmeye devam ediyor.

TELEVİZYONSUZ BİR AKŞAM

Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kırıkkale Gençlik Merkezi olarak yerelde yürütülen Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından onaylı ?Televizyonsuz Bir Akşam? projesi kapsamında 22.02.2018 tarihinde Gündoğdu ailesine ziyaret gerçekleştirildi.

TV İZLEME ANKETİ YAPILDI

Televizyon izleme anketi uygulaması sonucunda tespit edilen Gençlik Merkezi üyesi Melike kardeşimizin değerli ailesine Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Cemil Bedir, Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Gençlik Merkezi Müdürü Sezai Arslan, paydaşlar ve Gençlik liderleri ile birlikte ziyaret edildi.

AİLE BİRLİĞİ VE TOPLUMSAL BİRLİKTELİK

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Cemil Bedir proje kapsamında yapmış olduğu konuşmasında, ?Aile birliğinin yanında toplumsal beraberlik açısından çok önemli olan bu projemiz aile içi güveni ve istişareyi artırırken farklı kurum uzmanlarımız katılması hem ailelerimizi hem de gençlerimizi bilinçlendirmek ayrıca sahada arkadaşlarımızın böyle güzel işlere imza atmaları bizleri çok mutlu etmiştir. Projemize emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi.

ZİYARET EDİLEN AİLELER UYARILIYOR

Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir yapmış olduğu konuşmasında ?Kırıkkale Gençlik Merkezi olarak ?Televizyonsuz Bir Akşam? projesiyle ailelerimizi ve özelliklede gençlerimizi zararları alışkanlıklardan korumak amacıyla, onların yeterli bilgi ve bilinç düzeyine ulaşmaları için akşam saatlerinde ailelerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz? dedi.

İZLENİMLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Proje kapsamında ziyaret edilen aileler, her biri kendi alanında uzman olan proje paydaşlarımız sohbet havasında bilinçlendirdi. Bir sonraki akşam başka bir ailede proje kapsamında buluşmak üzere Gençlik Merkezince hazırlanan eğitsel oyunlar, kitap, dergi ailemize hediye edilerek, ziyaretimiz son buldu.

HABER: ERSİN ATASAYAR



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı