Çocuklar, büyüklere örnek oldu

Çocuklar, büyüklere örnek oldu

TEMİZLİK İŞÇİLERİYLE BİRLİKTE SOKAK SÜPÜRÜP, ÇÖP TOPLADILAR

TEMİZLİK İŞÇİLERİYLE BİRLİKTE SOKAK SÜPÜRÜP, ÇÖP TOPLADILAR

Çocuklar, büyüklere örnek oldu

Çocuk Hakları İl Komisyonu Üyesi Çocuklar, Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri personeliyle birlikte Hüseyin Kâhya Parkını temizlediler.

Çocuk Hakları İl Komisyonu Üyesi çocuklar, temizlik projesi kapsamında Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri personeliyle birlikte Hüseyin Kâhya Parkını temizlediler. Farkındalık yaratmak için çalışma gerçekleştiren temizlik çalışmasının ardından Çocuk Hakları İl Komisyonu Üyesi çocuklar, yaptıkları açıklamada, ?Bizler sadece eğitimlerimize önem vermiyoruz. Emeğin en yüce değer olduğu bilinciyle emeğe de, insana da saygılıyız. Bu nedenle bugün belediyemizin temizlik işçileriyle birlikte Hüseyin Kâhya Parkını temizledik. Emeklerini bizlerle paylaştıkları için belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştular.

Temizlik personeli ise çalışmalarından ve farkındalık projelerinden dolayı Çocuk Hakları İl Komisyonu Üyesi çocuklara teşekkür ettiler. Örnek bir davranışa imza attıklarını belirten çalışanlar, ?Öğrenci kardeşlerimizi, duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz? diye konuştular.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü