Cumhurbaşkanımızın söylediklerinden herkes payına düşer dersi almalı

Cumhurbaşkanımızın söylediklerinden herkes payına düşer dersi almalı

AVUKAT MEHMET YILMAZER, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´IN PARTİ TEŞKİLATLARIYLA İLGİLİ DEĞERLENDİRMESİNİN DERS NİTELİĞİNDE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

AVUKAT MEHMET YILMAZER, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´IN PARTİ TEŞKİLATLARIYLA İLGİLİ DEĞERLENDİRMESİNİN DERS NİTELİĞİNDE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Cumhurbaşkanımızın söylediklerinden herkes payına düşer dersi almalı

Kırıkkale Av. Mehmet Yılmazer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın teşkilatlardaki yeniden yapılanma konusunda yaptığı açıklamaların tam bir ders niteliğinde olduğunu belirterek herkesin bu söylemlerden ders çıkartarak gereğini yerine getirmesi gerektiğini bildirdi.

YORULAN YIPRANAN BIRAKIP GİTSİN

Av. Mehmet Yılmazer gündeme dair açıklamalarda bulundu. Av. Yılmazer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın bir süredir Belediyeler ve Teşkilatlardaki metal yorgunluğundan söz ettiğini söyleyerek, ?Birkaç gündür ise metal yorgunluğu olanlara ?bırakın gidin? diyor. Peki, bırakıp giden oldu mu? Hayır olmadı. Bakın psikoloji bize şunları öğretir: Karşı konulamaz bir dürtüyle aslında birey onun için hoş olmayan gerçeklerden kaçmaya çalışır. İnsan zihninin ilkel egosu, bir savunma mekanizması geliştirerek beynin kaldıramayacağı kadar fazla stres üreten tüm gerçekleri reddeder. Yani gerçekleri inkârı seçer.?

NEFSİMİZİ YENMEYİ ÖĞRENMEMİZ GEREKİR

?Evet, psikoloji bize bunları öğretirken yüce dinimiz İslam ise bunun nefsani bir şey olduğunu ve nefsimizi yenmeyi öğretir, öğütler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın partimizin genel başkanı olmadığı dönemde parti teşkilatlarımızda bazı deformasyonların olduğu açık bir gerçek. Birileri birilerinin adamı kontenjanından İl Başkanı, Belediye Başkanı oldular/olabildiler. Bu durum belli olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan şu an parti genel başkanı. Elinde somut rakamlara dayanan, bilgi ve belgeye dayanan raporlar var. Yani kimin ne yaptığını, ne yapmadığını çok iyi biliyor. İstese hemen bugün atalete düşmüş teşkilatları ve belediye başkanlarını görevden alır.?

HEPİMİZE BİR DERS VERİYOR

Peki, bunu neden yapmıyor? Neden işi bize bırakmadan gerekli adımı atın diyor? Aslında kendisi de gitmesi gerekenlerin gerekli adımları atmayacağını çok iyi biliyordu. Bildiği gibi de oldu. Hepimize bir ders veriyor. Yineliyorum; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hepimize büyük bir ders veriyor. AK Partimizde bırakması gerektiği halde bırakmayanlar ya siyasi ikballerini parti ve ülke menfaatlerinden önde tutanlar ya da gerçeklerden kaçan ve imanî zaafları olanlar var. Ve bundan sonra istifa etmek zorunda kalacak olanlar, görevden alınacak olanlar bu iki gruptan birine ya da her ikisine birden mensup olanlar olacak.?

BUNLARI GÖRMEMİZİ İSTİYOR

?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bunu bilmemizi, bunları görmemizi istiyor. Bunlar o kadar aymaz ve dava kültürüne öyle uzaklar ki, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın, en yüksek makam olan Cumhurbaşkanlığı makamını ülkesi ve partisi için Abdullah Gül´e bıraktığını dahi hatırlamıyorlar. Bu makam hırsıyla gerçekten kaçanlar korkunun ecele faydası olmadığını kısa sürede görecekler? dedi.

HABER: Murat Karadağ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı