Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyet coşkusu

Emperyalist işgali altında yaşayan milletin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyete hayat veren Büyük Zafer´in 95´üncü yıldönümü Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen sade törenlerle kutlandı. Törende Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Atatürk Anı

İLK ÖNCE ÇELENK TÖRENİ

İlk tören, Cumhuriyet Meydanı´ndaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunumu ile başladı. Törene Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, il protokolü, şehit yakınları ve gaziler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, davetliler ile vatandaşlar katıldı.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan ve Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı tarafından Atatürk Anıtı´na çelenk sunumu yapıldı. Ardından valilik makamında Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, tebrikleri İl Protokol sırasına göre kabul ettiler.

GEÇİT TÖRENİ YAPILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreni saat 10.00´da Fevzi Çakmak Caddesi Telekom Binası önünde yapıldı. Vali Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından tören aracından bayrama katılanların ve vatandaşların bayramını kutladılar. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemiyle ilgili yapılan konuşmadan sonra şiirler okundu, folklör ekibi yöresel oyunlarını sergiledikten sonra rogram geçit töreniyle sona erdi.

ŞEHİTLİĞE KARANFİL BIRAKILDI

Ardından protokol ile birlikte Şehitliğe giden ve Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı şehitlerin mezarlarına karanfil bırakarak orada bulunan şehit aileleriyle sohbet etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ