Cumhuriyeti çiğnetmeyeceğiz

Cumhuriyeti çiğnetmeyeceğiz

CHP´DEN ALTERNATİF TÖREN

Cumhuriyeti çiğnetmeyeceğiz

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla CHP İl Başkanlığı tarafından tören düzenlendi. Törende konuşan İl Başkanı Ahmet Önal Cumhuriyete yönelik saldırıların arttığını belirterek ?Cumhuriyeti çiğnetmeyeceğiz? dedi.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDULAR

CHP İl Başkanlığında toplanan il yöneticileri, merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri ve partililer Cumhuriyet Meydanına gelerek Atatürk Anıtına çelen sundular. Hep birlikte saygı duruşunda bulunan CHP´liler istiklal marşını okuduktan sonra açıklama yapan İl Başkanı Ahmet Önal son yıllarda Cumhuriyete karşı ağır bir saldırı olduğunu belirterek bu saldırılara karşı Cumhuriyet Halk Partisinin dimdik ayakta olduğunu bildirdi. Cumhuriyeti kuran parti olarak saldırılara karşı olduklarını belirten Önal ?Cumhuriyeti biz kurduk, biz koruyacağız. Cumhuriyeti kimseye çiğnetmeyeceğiz? dedi.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ KATILDI

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen alternatif törene Atatürkçü Düşünce Derneği, Eğitim Sen, Emekli Sen, Alevi Kültür Derneği destek verdi. Gençlik kolları üyesi genç ise 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençlere armağan edildiğini söyledi. CHP´li gençler olarak Atatürk´ün armağanı olan Cumhuriyeti korumak ve kollamak için her zaman hazır olduklarını ifade etti. Toplantı daha sonra sesiz bir şekilde dağıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ