Daha çok bilgi, daha çok üretim

Daha çok bilgi, daha çok üretim

Sulakyurt ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürlüğü ve Ziraat Odasının ortaklaşa başlattığı ?Bilinçli Çiftçi, Bilinçli Üretim Projesi? kapsamında ilk olarak ilçe merkezinde Arıcılık Kursu ile başlandı.

BİLİNÇLİ ÇİFTÇİ, BİLİNÇLİ ÜRETİM PROJESİ
?Bilinçli Çiftçi, Bilinçli Üretim Projesi? programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım, Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Bilal Öztürk, Ziraat Odası Başkanı Nurettin Ergazi , Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Pekdoğan,Kurs hocası Ziraat Yüksek Mühendisi Akın Örsdöven ve çiftçiler katıldı.Kurs hakkında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel PEKDOĞAN, Bu yıl hedeflerinin 4 projeyi hayata geçirmek olduğunu bunun ilk olduğunu sırası ile Hamzalı Kasabasında Asma Yetiştiriciliği, Güzelyurt Kasabasında Sebzelerde gübreleme ve ilaçlama, Ayvatlı Köyünde Keçi Yetiştiriciliği, kurslarının açılacağını bu sayede yaklaşık 150 çiftçinin eğitimden geçirileceğini belirterek destek veren kurumlara teşekkür etti.
 
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım ise hedeflerinin önümüzdeki birkaç yıl içinde tüm köylerin eğitimden geçirilmesi olduğunu belirtti. Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Bilal Öztürk ise bu kursta tüm personelin büyük bir heyecanla görev aldıklarını belirterek üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacaklarını söyledi. Öztürk, ?Yapılan projeler ve hizmetler ile en iyi şekilde hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Çiftçilerimiz bilinçli olurlarsa, üretim de o yönde iyi olur. Bu konuda çiftçilerimizi bilgilendirerek, üretimde iyi sonuç almaları için elimizden gelen çalışmayı yapacağız? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ