Darbe, Bulvar esnafını vurdu

Darbe, Bulvar esnafını vurdu

DURUMDAN VAZİFE ÇIKARTAN BAZI KİŞİLERİN BASKI UYGULADIĞI SÖYLENİYOR

DURUMDAN VAZİFE ÇIKARTAN BAZI KİŞİLERİN BASKI UYGULADIĞI SÖYLENİYOR

Darbe, Bulvar esnafını vurdu

Darbe girişimi sonrasında başlatılan ?Demokrasi nöbeti? sürüyor. Halkın Cumhuriyet Meydanına akın etmesinden dolayı Atatürk Bulvarı boşalıyor. Darbeye destek vermek için kafeteryalarına Türk Bayrağı asan esnaflar 16 günden bu yana iş yapamıyor. Buna birde durumdan vazife çıkartan kişilerde karışınca esnaflar adeta sinek avlıyor.

HER GÜN CUMHURİYET MEYDANI DOLUYOR

15 Temmuz´da FETÖ terör örgütünün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın çağrısı üzerine başlattılar. ?Demokrasi nöbeti? tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale´ de de aralıksız sürüyor. Kırıkkale´de Cumhuriyet Meydanında toplanan yüzlerce vatandaş geç saatlere kadar burada vakit geçiriyor. Hatta il yöneticileri sabah saatlerine kadar burada kalıyor.

HER KESİMDEN BÜYÜK DESTEK VERİLİYOR

Demokrasi nöbetinin başladığından bu yana her gün Cumhuriyet Meydanı hınca hınç doluyor. Bu arada sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları da Demokrasi nöbetine katılıyor. Ayrıca şehirde yürüyüşler yapılıp konvoylar da düzenleniyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken darbeye destek için dükkânlarını Türk Bayrakları ile süsleyen Atatürk Bulvarı esnafları halkın Meydana akın etmesinden dolayı iş yapamıyor.

BULVAR ESNAFI ADETA SİNEK AVLIYOR

Darbe girişimi ve sonrasında başlatılan Demokrasi nöbeti dolayısıyla halk Cumhuriyet Meydanına akın ediyor. Bundan da yılın sadece bir kaç ayında iş yapan kafeteryalar büyük zarar görüyor. Buna birde düzenlenen yürüyüşler sırasında durumdan vazife çıkartarak ?Kafede oturma, demokrasiye sahip çık? şeklinde slogan atanların çıkmasıyla durum daha da vahim oluyor. Kelimenin tam manasıyla bulvardaki esnaflar 16 günden bu yana adeta sinek avlıyor.



ilhat
1.08.2016 22:54:07
CADDEYİ BULVAR DİYE YUTTURUYORLAR.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı