DEK Koleji Avrupa´da

DEK  Koleji Avrupa´da

21 ÖĞRENCİ VE 9 ÖĞRETMENLE KATILDILAR

DEK  Koleji Avrupa´da

DEK Koleji Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenmeye değer bulunan 2014 -1-TR01-KA102- 004625 numaralı ?Yaşlı Bireylerde Kas iskelet Sorunlarına Yönelik Hemşirelik Yaklaşımları? Projesi kapsamında 21 öğrenci ve 9 öğretmen, Almanya, Letonya ve Çek Cumhuriyetinde 14 gün yurt dışı staj ve eğitim programına katıldılar.

21 ÖĞRENCİ VE 9 ÖĞRETMEN

21 öğrenci ve 9 öğretmen, Almanya, Letonya ve Çek Cumhuriyetinde 14 gün yurt dışı staj ve eğitim programına katıldı. Proje kapsamında İlde ve proje ortaklarımızın bulundukları ülkelerde mesleki beceri, sosyal ve kültürel beceri alanlarda çalışmalar yürütüldü.

HEYECANLI SÜREÇ

Projenin kabulü ile birlikte okulda heyecanlı bir süreç başladı. Katılımcı öğrenci ve öğretmen seçimi geçtiğimiz yıl Aralık ayında okul yönetimi tarafından seçilen komisyon tarafından yapıldı. Heyecan, umut, stres ve eğlenceli anların yaşandığı seçim süreci tüm okulda tatlı bir rekabet ve heyecan yaşanmasına sebep oldu. Katılımcı Öğrenci Seçiminde öğrencilerin akademik başarı düzeyi, tutum ve davranışları, yabancı dil beceri düzeyi,  kültürler arası iletişim beceri düzeyi, birlikte çalışabilme beceri düzeyi, proje konusuyla ilgililikleri dikkate alındı.

GÜZEL OLDU

Özel Kırıkkale Dünya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Taki Kaplan, ?Uygulanan projenin okulumuz ve ilimizin gelişimiz için çok önemlidir. Projemiz ile öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Avrupa da farklı ve iyi uygulamaları yerinde görme imkânı bulmuşlardır. Bu senede nasip olursa öğrenci ve öğretmenlerimize Belçika da yurt dışı stajı yaptıracağız. TC Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülen Erasmus + projeleri okulumuzda büyük etki ve sinerji oluşturmuştur. Projenin desteklenmesi ve uygulanmasında emeği geçen herkese okuluz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyorum.?dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti