Delice´de şampiyon Esnaf Spor

Delice´de şampiyon Esnaf Spor

DELİCE KAYMAKAMLIĞI FUTBOL TURNUVASI´NDA ESNAF SPOR ŞAMPİYON OLURKEN, FİNALDE 5-1 KAYBEDEN GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ İKİNCİLİK KUPASINI ALDI

Delice´de şampiyon Esnaf Spor

Delice İlçe Kaymakamlığı Futbol Turnuvası´nda Esnaf Spor şampiyon olurken, finalde 5-1 kaybeden Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ikincilik kupasını aldı.

10 TAKIM KATILDI

Delice Kaymakamlığı´nın düzenlediği Kaymakamlık Kupası Bahar Futbol Turnuvası 01 Haziran ? 16 Haziran tarihleri arasında Delice İlçe Spor Müdürlüğü Futbol Sahası´nda yapıldı. Turnuvaya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü birlikte toplamda 10 takım katıldı. 5´erli iki gruptan oluşan turnuvada Final müsabakası Esnaf Spor ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü arasında oynandı.

FİNALİ 5-1 KAZANDI 

Maçı İlçe Kaymakamı Muhammed Zennur Karasu, Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Ünal, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş ve ilçe kurum müdürleri izledi. Finalde 5-1 kazanan Esnaf Spor şampiyon olurken, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ikincilik kupasını aldı. Şampiyon Esnaf Spor kupasını İlçe Kaymakamı Karasu´dan aldı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ