Demir´e Taşeron, Can´a TOKİ tepkisi

Demir´e Taşeron, Can´a TOKİ tepkisi

KADRO YOKSA, OY DA YOK

Demir´e Taşeron, Can´a TOKİ tepkisi

Bahşılı ilçesini ziyarete giden AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Mehmet Demir ve Ramazan Can vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Bir vatandaş Demir´e taşeronların kadro konusunu sordu. Bir vatandaş ise Bahşılı´da devam eden TOKİ konusunda mağduriyetini anlatarak mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİLER

Bahşılı AK Parti ilçe başkanlığı önünde karşılanan vekiller ilçe teşkilatında bekleyen vatandaşları ve partilileri ziyaret etti, esnafları gezdi. Bahşılı İlçe Başkanlığına gelen Milletvekilleri Ramazan Can ve Mehmet Demir, İl Başkanı Mürsel Akçay ile beraber partilileri ziyarette bulunup sorunlarını dinlediler.

KADRO YOKSA, OY DA YOK

Sohbet sırasında bir vatandaş söz isteyerek vatandaşlardan birisi ?Partiniz söz verdi taşeronlar için neden verilen kadro sözleri yerine getirilmiyor. Ben Hacılarlıyım kepçe operatörüyüm taşeronlara kadro söz verdiniz hiç bir hareket yok, seçim yaklaştı kadro yoksa size de oy yok? diye tepki gösterdi.

ÜLKEMİZ VE HEPİMİZİN BAŞINDAN ÇOK ŞEY GEÇTİ

Milletvekili Demir ise Demir ise, ?Bakın ülkemizin ve bizim başımızdan birçok şey geçti, büyük bir darbe geçti. Biz o kötü günleri atlatırken benim milletvekilliğimin, senin kadronun önemi var mı?? dedi. Demir, yeni yasama döneminde o konuyu tekrar gündeme getireceklerini bildirdi.

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız