Devlet, yoksul ve kimsesizin yanında

Devlet, yoksul ve kimsesizin yanında

BU ZİYARETLER YALNIZLIĞI HAFİFLETİYOR

Devlet, yoksul ve kimsesizin yanında

Karakeçili Kaymakamı Onur Özaydın, Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki yoksul, kimsesiz ve muhtaç aileleri ziyaret ediyor. Ziyarette kaymakam ev sakinlerinin sorunlarının olup olmadığını soruyor. Onlarla yakından ilgileniyor.

KİMSESİZLİĞİ HİSSETTİRMEYELİM

Yaşlı, kimsesiz, dul ve bakıma muhtaç vatandaşları evlerinde ziyaret eden Kaymakam Özaydın, vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi ve yardımda bulundu. Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi´nde yalnız yaşayan 89 yaşındaki Abdullah Arslan´ı evinde ziyaret eden Özaydın, dedenin yaşlı ve kimsesiz olduğunu, kendilerinin de bu mübarek ayda ziyarette bulunarak, kimsesizliğini hissettirmemeye çalıştıklarını söyledi.

BİZİM TEMEL GÖREVİMİZ

Devletin sıcak elini tüm vatandaşlara hissetmeye çalıştıklarını belirten Kaymakam Özaydın, ?Yaşlılarımızın, kimsesizlerimizin, bakıma muhtaç vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bereket ve rahmet ayında bu hizmetler bizim temel görevlerimizden birisi. Bu görevlerimizi yerine getirerek, devletimiz ve milletimiz adına hayır dualarını alıyoruz.? diye konuştu.

YALNIZLIĞI HAFİFLETİYOR

Arslan ise, ?Eşimle beraber yaşıyordum. Eşimi kaybettikten sonra yalnız yaşamaya başladım. Yalnız yaşamak zor. Hele birde yaşlı iseniz daha da zor. Devletimiz ve idarecilerimizin yanımızda olması yalnızlığımızı bir nebze olsun hafifletiyor. Kaymakam bey sağ olsun bizleri ziyaret ediyor, ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Allah razı olsun, devletimize zeval vermesin? ifadelerini kullandı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü