Devletimizin şefkat elini tüm vatandaşlara gösterdik

Devletimizin şefkat elini tüm vatandaşlara gösterdik

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Devletimizin şefkat elini tüm vatandaşlara gösterdik

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Milli ve Manevi değerlerin yoğunlaştığı bu günlerde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Haktankaçmaz, mesajında, milli ve manevi değerlerin yoğunlaştığı, birlik ve beraberin perçinleştiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye çıktığı ramazan ayını geride bıraktıklarını belirtti.

DEVLETİN ŞEFKAT ELİ HERKESE UZANDI

Bu mübarek ay dolayısıyla devletin şefkat elini tüm vatandaşlara gösterdiklerini vurgulayan Haktankaçmaz, şunları kaydetti: "Ramazan ayında vatandaşlarımızla birlikte iftar ve sahur yaptık. Şehit ailelerimizin, gazilerimizin, yetimlerimizin, sığınmacıların, yoksulların ve muhtaçların yanlarında olduk. Aynı iftar masasının başında olmanın mutluluğunu yaşadık. İhtiyaç sahibi ailelere ve sığınmacılara yardımlaşma ve dayanışma mevsiminin güzel örneklerini sunduk. Ramazan ayının huzur ikliminden geçerek ulaştığımız bayram vesilesiyle dargınlıklar ve kırgınlıklar unutulmalı, birbirimizle kucaklaşmalı, ziyaretler gerçekleştirmeli ve güzel hasletler yaşatılmalıdır. Kentte bayramın vatandaşlar tarafından huzur ve güvenli geçmesi açısından gerekli tüm tedbirler alındı. Tüm İslam Âlemi ve Kırıkkalelilerin bayramını kutluyorum."



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ