Diriliş

Diriliş

YENİ BİR HOCA, YENİ BİR TAKIM, YENİ BİR ANLAYIŞLA SAHAYA ÇIKAN TÜRK METAL KIRIKKALESPOR İKİNCİ YARI İÇİN ÜMİT VERDİ: 1-0

YENİ BİR HOCA, YENİ BİR TAKIM, YENİ BİR ANLAYIŞLA SAHAYA ÇIKAN TÜRK METAL KIRIKKALESPOR İKİNCİ YARI İÇİN ÜMİT VERDİ: 1-0

Diriliş

3. Lig 2. Grupta mücadele veren ekibimiz TM Kırıkkalespor, İkinci Yarının ilk maçında Başpınar Stadyumunda karşılaştığı Yomraspor´u, yeni transferlerden Taha Evke´nin 65. Dakikada attığı golle 1-0 yendi. Yeniden transfer ettiğimiz eski oyuncumuz Lokman Akyıldız´ın yıldızlaştığı maçta, başta kalecimiz Can Avcı olmak üzere yeni transferler göz doldurdu.

Soğuk bir havada oynanan maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken, 7. Dakikada ceza sahası önüne düşen topu önüne alan Ömer Faruk Ermeç´in şutu kornere çıktı.

Ömer Faruk, bu kez 9. Dakikada sağdan sürdüğü topu Onur Bilgen´le buluşturdu. Onur´un vuruşunda top az farkla auta çıktı.

16. Dakikada Yomraspor´un ortadan geliştirdiği atakta, Yetkin Demir´in şutu az farkla auta çıktı.

19. Dakikada Lokman´ın geliştirdiği atakta, yaptığı ortayla topu Taha ile buluşturdu. Ancak Taha vuramadı.

İlk yarının sonlarına doğru ataklarını sıklaştıran ekibimizde, 42. Dakikada Onur ceza sahasının sol önünde düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşu kullanan Lokman´ın şutu barajdan döndü.

Bu pozisyonun hemen ardından, 43. Dakikada, Yomraspor´un en tehlikeli oyuncusu Şenol´un karambolden vurduğu topa kalecimiz Can son anda yatarak sahip oldu. 45. Dakikada bu kez ceza sahası önünde düşürülen Şenol, Yomraspor´a serbest vur8uş kazandırdı. Başaran´ın kötü vuruşu doğrudan auta çıktı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya daha istekli başlayan ekibimizde, 55. Dakikada Selahattin´in pasına son anda dokunan Ömer Faruk´un bu vuruşu da kornere çıktı.

DÖRDÜNCÜ HAKEMLE YARDIMCI ANTRENÖR´ÜN İLGİNÇ DİYALOĞU

Skorboard, 50. Dakikayı gösterdiği sıralarda Yomraspor Yardımcı Antrenörünün, dördüncü hakemin yanına gelip kendi ağzını eldiveniyle kapatır halde bir dakikaya yakın süren diyaloğunda neler konuştukları bilinmezken, bu dakikaya kadar sıkıntısız bir şekilde maçı yöneten hakemlerin bu dakikadan sonra tavırlarının TM Kırıkkalespor aleyhine değişmesi gözlerden kaçmadı.

GOOOOOLLLLLL? TM KIRIKKALESPOR: 1-YOMRASPOR: 0

65. Dakikaya gelindiğinde aylardır özlenen galibiyet golü geldi. Ceza sahasının solundan kazandığımız serbest vuruşu kullanan Samet Albayrak´ın düzgün ortasında meydana gelen karambolde top ceza sahasının hemen içinde defans oyuncumuz Taha´nın önüne düştü. Yomraspor´un başarılı kalecisi Eyüp´ün, açısını kapatmasına rağmen düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturan Taha, skoru 1-0´a getirdi.

Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklarla süren maçta gol yememek üzere bir oyun planı kuran ekibimizde oyuna ikinci yarıda giren Uğur´un 82. Dakikada soldan sürdüğü topla buluşan Ömer Faruk´un şutu kaleciden döndü.

Maçta başka da gol de olmayınca ekibimiz haftalar sonra 1-0 da olsa galibiyet elde etti ve 3 puanla haftayı kapattı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ