Diyaliz hastasına sürpriz doğum günü

Diyaliz hastasına sürpriz doğum günü

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, diyaliz merkezinde tedavi gören hastalara sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

.Hastalara moral aşılayan Türkyılmaz, Yahşihan ilçesinde Ali Has isminde hastaya doğum günü pastası keserek, yeni yaş gününü kutladı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Özel Kırıkkale Diyaliz Merkezi’ni ziyaret etti. Burada her hastanın durumunu soran ve onlara çiçek takdim eden Türkyılmaz, geçmiş olsun dilek ve temennilerinde bulundu. Hastalarla hoş sohbet gerçekleştirerek adeta onlara moral aşılayan Türkyılmaz, aynı zamanda Ali Has isminde diyaliz tedavisi gören bir hastaya doğum günü pastası keserek sürpriz yaptı. Renkli görüntülerin yaşandığı kutlama esnasında Ali Has, duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarını tutamadı.

SÜRPRİZ GERÇEKLEŞTİRDİK

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Türkyılmaz, “Vatandaşlarımız için her alanda çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bugün Özel Kırıkkale Diyaliz Merkezi’ni ziyaret ederek doğum günü olan Ali Has ağabeyimize küçük bir sürpriz kutlama gerçekleştirdik. Tedavi gören hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ileterek karanfiller dağıttık. Bizler Yahşihan Belediyesi olarak bütün vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız