Doğada hukuk kampı

Doğada hukuk kampı

BİLGİLERİNİ VE TECRÜBELERİNİ ANLATTILAR

Doğada hukuk kampı

HUDER ile Kırıkkale Üniversite Huder Organizasyonu Huder Doğada Hukuk Kampını gerçekleştirdi. Programa gerek Kırıkkale Üniversitesi gerekse de hukukçular yoğun ilgi gösterdi.

BİLGİLERİNİ VE TECRÜBELERİNİ ANLATTILAR

Program HUDER ve Kırıkkale Üniversite Huder Organizasyonu tarafından üniversite döneminde geleceğe yönelik planlamaların yapılması ve mesleki tecrübelerin aktarılması amacıyla düzenlendi. Program Karaahmetli Tabiat parkında kamp ve çadır etkinlikleri ile eğlenceli ve eğitici bir şekilde gerçekleştirildi. Programda konuşmacı olarak bulunan Huder Genel Başkan Yardımcısı SGK 1. Hukuk Müşaviri İbrahim Gül, üniversitelerin hukuk eğitimi ve mezuniyet sonrasında dikkat edilmesi gereken kriterler üzerinde durdu ve dil eğitiminin olmazsa olmazlar arasında yer aldığını kaydetti. Ankara Barosu Avukatlarından Mehmet Yılmazer´de Enerji Hukuku konusunda yer alan Uluslararası çalışmalar ve Türkiye´de bu konuda yapılan çalışmalar üzerinde hukukçulara bilgilerini ve tecrübelerini aktardı.

ÖZTÜRK VE EROL´A TEŞEKKÜR

Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Aziz Serkan Arslan ise programda öğrencileri ile üniversite derslikleri dışında da bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu aktardı ve hukuk eğitiminin yanı sıra mesleki anlamda kendilerini geliştirmeleri için dil eğitiminin önemini hatırlattı ve gelecekte yapmak istedikleri meslekler noktasında hazırlık yapmaları yönünde genç hukukçulara bilgiler verdi.  HUDER Genel Başkanı Av. Hüseyin Kaya´ya, HUDER Kırıkkale Teşkilatı Av. Ömer Öztürk ve Av. Yunus Erol´a, Kırıkkale Üniversite Huder Organizasyonu başkanı Ömer Cihat Atilla´ya bu başarılı çalışması dolayısıyla tebrik ederek, çalışma alanlarında öncü bir STK olduğu için teşekkür etti.

Haber: Ferman Aybars



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım