Dönerciye cam cezası!

Dönerciye cam cezası!

TÜRKİYE´NİN HİÇBİR YERİNDE YOK

Dönerciye cam cezası!

Zabıta, Zafer Caddesi üzerinde bulunan dönercilere pencere cezası kesti. Dönerci esnafı, ?Etrafa koku yayan tek biz miyiz?? diye sitem etti.

ESNAFLAR SİTEM ETTİ

Zabıta ekipleri önceki gün Zafer Caddesi üzerindeki dönerci esnafını tek tek gezerek pencere cezası kesti.  Döner tezgâhından etrafa koku yayıldığı gerekçesi ile dönercilerin her birine 208 TL´lik ceza kesen zabıta, faturaya ise cezanın açıklaması olarak ?Emre aykırı davranış? olarak not düştü. Bu durum dönerci esnafının büyük tepkisine yol açtı.

TÜRKİYE´NİN HİÇBİR YERİNDE YOK

Esnaflar Türkiye´nin herhangi bir ilinde herhangi bir dönerci esnafının pencere ve camlarının tamamen kapalı olmadığını söyleyerek, ?Neden tantunicilere bu ceza kesilmiyor. Onların sattıkları gıda değil de ne? Kuruyemişçiler akşama kadar etrafa koku yayıyorlar. Tatlıcı esnafının pencere ve camları da açık. Onlara neden aynı uygulama yapılmıyor?? diye sitem ettiler.

PENCERESİ, CAMI AÇIK TÜM İŞLETMELERE CEZA KESSİNLER

Esnaflar, ?Çevredeki büyük lokantalar iş yapamıyor diye bu uygulamaya gidiyorlar. Oysaki onların da pencere ve camları açık. Emre aykırı davranış diye ceza açıklaması yapıyorlar. Hangi emir? Biz onların askeri miyiz? Bu sadece bizi yıldırmak ve mekânımızı kapatıp gitmemiz için yapılan baskılardan bir tanesidir. Zabıtamızdan penceresi açık tüm gıda satışı yapan yerlere ceza kesmesini bekliyoruz? dediler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü