Drone avcısı!

Drone avcısı!

HEMŞERİMİZ EMEKLİ ASTSUBAY AHMET ZENGİN GELİŞTİRDİĞİ SİLAHIN SERİ ÜRETİMİNİ YAPMAK İSTİYOR

HEMŞERİMİZ EMEKLİ ASTSUBAY AHMET ZENGİN GELİŞTİRDİĞİ SİLAHIN SERİ ÜRETİMİNİ YAPMAK İSTİYOR

Drone avcısı!

Hemşerimiz mayın ve patlayıcı uzmanı emekli astsubay Ahmet Zengin insansız hava aracı ve Drone´larla teröristlerin yaptığı saldırıları önleyen yeni bir silah geliştirdi. Prototipi hazır silahla ilgili TGRT televizyonunda silahın ayrıntılarını anlatan Zengin konuyla ilgili gazetemize önemli açıklamalar yaptı

HER ATIŞTA YÜZDE 100 İSABET SAĞLIYOR

Geliştirdiği elektronik silahla ilgili açıklamalarda bulunan hemşerimiz Ahmet Zengin büyük uğraşlar sonucu prototipini yaptığı silahla değişik zamanlarda deneme atışı yapıldığını alınan sonucun ise yüzde 100 isabet olduğunu söyledi.

25 KİLOMETRE´DEN ALGILAMA ÖZELLİĞİ

Zengin ?Silah günümüz koşullarında özellikle teröristlerin siber saldırılarını önlemede önem arz ediyor. 25 kilometreden ve 350 derecelik açıyla GPS, Glonass Rus uydularıyla bağlantılı tüm insansız hava araçlarını düşürme özelliğine sahip. Ayrıca bu önemli silah İSM denilen 2.4 G, 5.8G ve WİFİ, bantlarında çalışan Drone´ları etkisiz hale getirdiği gibi 9 banda kadar tüm frekanslarda etkili olabiliyor? dedi.

DEĞİŞİK KURUMLARDA TEST EDİLDİ

Silahın testlerini Roket San, Özel Harekât ve SSM´de yapan Ahmet Zengin İsrail, Amerika, Kamboçya´dan da siparişler alıyor. Aynı zamanda TSK Hava Kuvvetleri´nin de sipariş verdiği bu silahı üretmek için MKE Kurumu da birlikte çalışmak istediğini belirten Zengin Kırıkkale Silah OSB´de yer alarak Kırıkkale´ye katma değer yaratmak istediğini söyledi. Üretim için Melek Yatırımcıda aradığını bildiren hemşerimiz gelecek er türlü teklife açık olduğunu da ifade etti.

Haber: Murat Karadağ



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu