Düğün alayı yolda kaldı

Düğün alayı yolda kaldı

YAĞMUR VE FIRTINA KESKİN´DE KÖPRÜLERİ YIKTI, TARIM ALANLARINI SEL BASTI

YAĞMUR VE FIRTINA KESKİN´DE KÖPRÜLERİ YIKTI, TARIM ALANLARINI SEL BASTI

Düğün alayı yolda kaldı

Kırıkkale ve çevresinde etkili olan şiddetli yağmurun yanı sıra fırtına hasara yol açtı. Özellikle Keskin ilçesine bağlı köylerde tarım çadırlarını uçurdu. Düğün alayı derenin taşması nedeniyle yolda mahsur kaldı.

KÖYLERDE BÜYÜK HASARA YOL AÇTI

Keskin ilçesine bağlı Çamurbatmaz, Turhanlı, Barakobası,  Üçerler, Karafakıllı ve Çeritmüminli köylerinde şiddetli yağmur ve fırtına yüzünden köylerde hasara yol açarken alt yapılarda bozulmalar ile birlikte birçok köprünün yıkılmasına yol açtı fırtına yüzünden de ay çekirdeği ayıklayan tarım işçilerinin çadırlarına zarar vererek işçileri zor durumda bıraktı. Kırıkkale Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Kasım Atasoy, "Kırıkkale il hudutları içinde meydana gelen hasarlara karşı ekiplerimiz kısa zamanda çalışmalarını başlatarak bilhassa yollarda sel baskınları yüzünden meydana gelen hasarları gidermek için uğraş verdik. Çalışmalarımızı aralıksız olarak devam ettireceğiz" dedi.

ÖZEL İDARE SEFERBER OLDU

Bu arada Keskin ilçesi köylerinde ve Çerikli beldesinde meydana gelen zararlarla ilgili olarak hasar tespit ekiplerinin bugün köylerde çalışma yapacağı bildirildi.

Haber: Murat Karadağ



ilhat
7.08.2017 22:04:07
geniş dere yatagına uyduruk 2 tane büzü yanyana korsanız olacagı budur.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü