Dulkadiroğulları Derneği yeni yönetimini belirledi

Dulkadiroğulları Derneği yeni yönetimini belirledi

ŞENLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

DULKADİROĞULLARI DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

Kırıkkale´nin en aktif derneklerinin başında gelen, geleneksel hale getirdiği sıla-i rahim ve Âşık Serda-i şenliğiyle ismini duyuran Kırıkkale Dulkadiroğulları Derneği olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimini belirledi.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Kırıkkale Dulkadiroğulları Derneği olağanüstü genel kurulla yeni yönetimini belirledi. Dernek binasında yapılan genel kurulda seçimlere katılan tek liste üyelerin tam desteğini aldı. Birlik beraberlik örneğinin sergilendiği genel kurulda Cengiz Erkoç yönetim kurulu başkanlığına getirilirken, yönetim kuruluna Hamza Erkoç, Sait Erkoç, Mehmet Erkoç, Mustafa Erkoç, Zübeyir Erkoç ve Ali Erkoç seçildi.

ZİYARETLERE BAŞLADI

Genel kurulla oluşturulan yeni yönetim geleneksel hale getirdiği gibi yine ilk ziyaretlerini Keskin ilçesi Gazibeyli Köyünde bulunan aile büyüklerine ve şehit ailelerine yaptı. Dulkadiroğulları derneği yeni yönetimi Kırıkkale merkezde bulunan Vatan için Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Rifat Öcal ve Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı M. Emin Erkoç´a tanışma ziyaretinde bulundu.

ŞENLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

Dernek Başkanı Cengiz Erkoç, Düzenledikleri şenliklerle derneğin dolayısıyla Kırıkkale´nin ismini ülke çapında ve yurt dışında duyurmanın sevincini yaşadıklarını ve bu yıl 17. Sini düzenledikleri Dulkadiroğulları Sıla-i Rahim ve Âşık Serda-i´yi anma şenliğinin geleneksel olarak daha geniş katılımla devam edeceğini kaydetti. Şenliğin aile bağlarını güçlendirdiğine, gençlerin kaynaşmasına vesile olduğuna dikkat çeken Başkan Erkoç, bugün Türkiye´de daha çok ihtiyaç duyulan birlik beraberliğin tesisi noktasında bu tür organizasyonların önemli olduğunu söyledi.

HABER MERKEZİ



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı