Dünya neden sessiz?

Dünya neden sessiz?

ÇİN, ŞEYTANIN BİLE AKLINA GELMEYECEK YÖNTEMLER UYGULUYOR

Dünya neden sessiz?

Türk Enerji Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney, Çin´in Doğu Türkistan´da oruç tutmayı yasaklaması ve Türkler üzerindeki baskıyı artırmasının ancak gerginliği tırmandıracağına vurgu yaparak ?Doğu Türkistan´da polisle Uygur Türkleri arasında çıkan olaylarda onlarca kişi hayatını kaybetti. Dünya neden sessiz? Türkler neden sahipsiz?? diyerek sitemini bildirdi.

?ÖĞRETMENLER HİÇBİR DİNİ AKTİVİTEYE KATILAMAZ?

Ramazan ayı başlarında Doğu Türkistan´da bir okula asılan resmi yazıda, ?Öğretmenler hiçbir dini aktiviteye katılamaz ve öğrencilerini herhangi bir dini aktiviteye katılmaya teşvik edemez? ifadesinin kullanıldığını belirten Mazılıgüney, Çin´in Doğu Türkistan´da okullara ve idari binalara asılan genelgede "beden sağlıklarını korumalarını sağlamak için öğrencilerin oruç tutmaları yasaklandı? bahanesine sığındığını kaydeden Mazılıgüney, ?İnsanların dini değerleri hiçe sayılarak, yasaklanarak ve yasağa uymayanlar öldürülerek nasıl sağlık korunur? İnsan aklıyla alay edilen bu ifade karşısında Dünya Müslümanları neden hala sessiz?? dedi. 

ÇİN, ŞEYTANIN BİLE AKLINA GELMEYECEK YÖNTEMLER UYGULUYOR

Yerel Komünist Parti ve idari yönetimlerin internet sitelerinde de memurlarla parti üyelerinin oruç tutmamaların talep edildiğinin altını çizen Türk Enerji Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney, ?Çin yönetimi oruçluları tespit etmek için bedava yemek dağıtmak gibi şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemler uyguluyor. Buna itiraz edenler ise akla hayale gelmedik işkencelere tabi tutuluyor. Her fırsatta İnsan Hakları Savunuculuğuna soyunanlar şimdi neredeler?? şeklinde konuştu.

ÇİN POLİSİNİN, ŞÜPHELİ GÖRDÜĞÜ UYGUR TÜRKLERİNE ATEŞ ETME YETKİSİ VAR

Çin polisinin, işgal altındaki Doğu Türkistan´da şüpheli gördüğü Uygur Türklerine ateş etme yetkisine sahip olduğunu ifade eden Mazılıgüney, geçtiğimiz günlerde Guma kasabasında nehir kenarında bir araya gelen sekiz Uygur Türkünün polis tarafından şüpheli bulunarak katledildiğini kaydetti. Yine geçtiğimiz günlerde Çin polisinin bir grup kadını tesettürlü oldukları bahanesiyle eşlerinin gözleri önünde gözaltına aldığını, eşlerinin serbest bırakılmasını isteyen bu gruba polis müdahale edince olaylar başladığını belirtti. Çin´in Uygur Türklerine dini ve milli özgürlük tanıması halinde bölgede hiçbir olayın yaşanmayacağını bu olmadığı için Çin yönetiminin olayları ölümlerle kapatmaya çalıştığını vurgulayan Mazılıgüney, dünyanın bu zulme artık dur demesi gerektiğini ifade etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ