Dünyanın Gayrimenkulü RE/MAX´le Kırıkkale´de

Dünyanın Gayrimenkulü RE/MAX´le Kırıkkale´de

SEKTÖRÜN LİDERİ ARTIK KIRIKKALE´DE

Dünyanın Gayrimenkulü RE/MAX´le Kırıkkale´de

Dünyanın en büyük gayrimenkul ofisi olan RE/MAX 166. şubesini görkemli bir törenle Kırıkkale´de hizmete açtı.

YÜKSEK KATILIM

Bora Tunç, Gökhan Şerbetçioğlu ve Tuncer Varlıoğlu´nun iş ortaklığıyla kurulan RE/MAX´in açılışını AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç, TSO Meclis Başkanı Ömer Akçelik, MÜSİAD Başkanı Mustafa Kaplan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven, İşadamı Mahir Yılmaz, Avukat Orhan Aytekin gerçekleştirdi. Ayrıca açılışa Türkiye´nin dört bir tarafından gelen gayrimenkul sektörünün temsilcileriyle siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından seçkin konuklar katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından RE/MAX Ofisi gezilerek katılımcılara faaliyet alanı hakkında bilgiler verildi.

SEKTÖRÜN LİDERİ

RE/MAX Gayri Menkul Danışmanlık hakkında bilgi veren iş ortaklarından Bora Yiğit, dünyada 43 yıllık geçmişe sahip olan RE/MAX´in amacının gayrimenkul sektörünü profesyonelleştirmek olduğunu söyledi. Yiğit, ?RE/MAX, insan kaynağıyla eğitimi ve teknolojisiyle uluslararası gayrimenkul sektörünün önde gelen bir kuruluşudur. Türkiye´de 19 yıldan bu yana hizmet vermekte. Yurt çapında franchise sistemiyle büyümesini sürdüren RE/MAX Türkiye ailesine yeni bir ofis daha kattı. Dünya genelinde yaklaşık 6 bin 500 ofis ve 100 bin Gayrimenkul Danışmanı ile sektörünün lideri olan RE/MAX, 266. yeni şubesinin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

FAALİYETLERİ AÇIKLADI

Tunç, RE/MAX´in yaptığı faaliyetleri şu şekilde sıraladı: ?Alım/Satım Aracılık Hizmetleri: Genel gayrimenkul piyasasında konut-işyeri-arazi vb. tüm gayrimenkullerin alım/satımına aracılık etmek bir başka deyişle alıcı/satıcı ya da her ikisinin birden müşavirliğini yürütmektir. Kiralama Aracılık Hizmetleri: Genel gayrimenkul piyasasında konut-işyeri-arazi vb. tüm Gayrimenkullerin kiralanmasında aracılık etmek bir başka deyişle kiraya veren/kiracı ya da her ikisinin birden müşavirliğini yürütmektir. Ekspertiz Hizmeti: Konut-İşyeri-Arazi vb. tüm gayrimenkullerin reel satış ya da kiralama değerlerinin tespiti hizmetidir. Portföy Yönetimi: Gerçek Kişi ya da Kurumların sahibi bulundukları veya bulunacakları gayrimenkullerin alımı, satımı, kiralanması ve mülkiyette bulunduğu sürece zaruri yasal işlemlerinin (vergi, harç, elektrik, su, doğalgaz, sigorta vs.) yürütülmesidir.

UYGUN YATIRIM

Tunç, ?Yatırım Danışmanlığı: Gerçek Kişi ya da Kurumların verecekleri gayrimenkul yatırım kararı sonrası, onlara reel piyasada o için en uygun bölge, cins, fiyat vb. konularda Danışmanlık Hizmetidir. Hukuki Danışmanlık: Herhangi bir gayrimenkul tasarrufu öncesi ya da sonrasında söz konusu işlemin yasal mevzuata uygunluğu ve bu suretle taraflar arasında ihtilaf çıkma olasılığını minimuma indirgeme amacıyla tarafların ihtiyaç duyulabilecekleri her konuda Hukuk Danışmanlarımız tarafından sunulan hizmettir. Site/Bina Yönetimi: Kat Mülkiyetli Bağımsız Bölümlerden oluşan bir ya da daha fazla binaların Kat Malikleri Kurulunca yetkilendirilmek suretiyle tüm idari işlevlerinin yürütülmesi hizmetidir.?

Haber: Sibel Pehlivanlı



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı