Dürüst Esnafa Defterdarlıktan Teşekkür Belgesi

Dürüst Esnafa Defterdarlıktan Teşekkür Belgesi

SEDAT GELİNLİK, YAKLAŞIK 40 YILDIR VERGİSİNİ DÜZENLİ ÖDÜYOR

Dürüst Esnafa Defterdarlıktan Teşekkür Belgesi

Kırıkkale´nin en eski gelinlikçilerinden olan Sedat Gelinlik İşletme Sahibi Sadettin Üçgül´e Defterdarlık tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.

SEDAT GELİNLİK, YAKLAŞIK 40 YILDIR VERGİSİNİ DÜZENLİ ÖDÜYOR

Vergilerini düzenli ödeyen esnafı teşvik etmek amacıyla böyle bir uygulama başlattıklarını ifade eden Irmak Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Ekrem Arkaç, ?1980 yılından beri Kırıkkale´mize hizmet sunan Sadettin Bey, böylesi bir ödülü çoktan hak etmişti. 40 yıla yakın bir zamandır şehrimizin ve ülkemizin ticari hayatına sunduğu katkının yanı sıra, halkımızı da kaliteli hizmetle buluşturmaktadır. Kendisi gibi vergisini düzenli ve zamanında ödeyen esnaflarımızı aynı belgeyle ödüllendireceğiz. Tüm dürüst esnafımıza bir kez daha teşekkür ederiz? diye konuştu.

BİR BELGEYLE DE OLSA HATIRLANMAK GÜZEL BİR DUYGU

Sedat Gelinlik İşletme Sahibi Sadettin Üçgül de, ?Vergisini, SGK Primlerini ve diğer yükümlülüklerini zamanında ve düzenli olarak yerine getiren esnafın her zaman hayıflandığı bir konuydu devletimiz tarafından fark edilmemek. Yükümlülüklerini zamanında yerine getirmeyenlere sürekli af çıkması, biz dürüst davranan esnafların konsantrasyonunu bozuyordu. Bir belgeyle de olsa dürüstlüğümüzün karşılığın almak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Başta Defterdar Vekilimiz İbrahim Bayraktar Beyefendi olmak üzere bu projeyi ortaya koyan herkese ben de bir teşekkürü borç bilirim? dedi.

HABER-FOTO: SİBEL PEHLİVANLI



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü