Eğitim Bir Sen Üniversite Şubesinden iki ziyaret

Eğitim Bir Sen Üniversite Şubesinden iki ziyaret

ANKARA´DA ÖNEMLİ İSİMLERİ ZİYARET ETTİLER

Eğitim Bir Sen Üniversite Şubesinden iki ziyaret

Eğitim Bir Sen Üniversite Şubenden Yönetimi Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan ile Kırıkkale Üniversite Rektör Yardımcılığına atanan Prof. Dr. Nihat İnanç´ı makamlarında ziyaret ettiler.

TEŞEKKÜR ETTİ

Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan´ı ziyaret Eğitim Bir Sen Üniversite Şube Başkanı Murat Şahin, sendikal faaliyetler, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Şahin, Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı tarafından finanse edilen üniversitede yapımına başlanan teknopark binası için desteklerinden dolayı teşekkür etti.

KÂBE KILIFLI KURAN-I KERİM

Kırıkkale Üniversite Rektör Yardımcılığına atanan Prof. Dr. Nihat İnanç´ı ziyarette ise, Şube Başkanı Murat Şahin, üniversitedeki sendikal faaliyetler hakkında bilgi verdi. Genelde vandal sendikacılığa dur dediklerini, tenkit değil teklif, sorun değil çözüm odaklı sendikacılık yaptıklarını sendikacılığı sevimli hale getirdiklerini söyledi. Prof. Dr. Nihat İnanç ise ziyaretten memnun kaldığının birlik beraberlik içinde çalışılması gerektiğini dile getirdi. Ziyaretin sonunda Şube Başkanı Murat Şahin, sendikanın yayınlarından oluşan kitap seti ve Kâbe Kılıflı Kuran-ı Kerim takdim etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü