Eğitim, eğitim, ille de eğitim

Eğitim, eğitim, ille de eğitim

ABDULLAH PEKGÖZ, TÜRKİYE´NİN BÜYÜMESİ İÇİN EĞİTİMİN ŞART OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Eğitim, eğitim, ille de eğitim

Eğitimsiz bir toplumun var olmayacağını beyan eden Kırıkkale´nin tanınmış avukatlarından Abdullah Pekgöz, Türkiye´nin büyümesi için eğitimin şart olduğunu söyledi.

İÇLER ACISI DURUMU

Son yapılan YGS hakkında görüşlerini beyan eden Pekgöz, ?2015 yılı YGS ye bu yıl liseden mezun olup katılanların sayısı 856 bin. Her bir dalda sorulan soru sayısı 50. Türkçede ortalama doğru sayısı15.9, Matematik doğru sayısı 5.4, Sosyal Bilimler 10.4, Fen Bilimleri 4.6. İşte eğitimimizin içler acısı durumu. İnanın her şeyin, tüm yaşamın başı eğitim. İyi eğitim kaliteli eğitim? dedi.

BİAT KÜLTÜRÜ HÂKİM

Pekgöz, ?Eğer bu gün ülkemiz kaynıyorsa, kaos ortamı yaratılıyorsa aklınıza ne geliyorsa müsebbibi eğitimsizlik. İnsanları cahil bırakırsanız yönetmeniz daha kolaydır. Biat kültürü hâkimdir, gençler boştur, hedefsizdir, tek tiptir. İşte o zaman da ülke bu haldedir. Hep diyorum her şeyin başı eğitim. Soran, sorgulayan, hedefi olan insan yetiştirmediğiniz sürece ülkede her şey adına yapılan tüm işler, bugün Meclisimizin hali de dahil kaos olur, yapılmaya çalışılanlar tedrici önlemlerden, işlemlerden başka bir şey değildir? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ