Emekli polisin acı ölümü!

Emekli polisin acı ölümü!

KAFASINA DAYADIĞI SİLAHI ATEŞLEYEREK YAŞAMINA SON VERDİ

KAFASINA DAYADIĞI SİLAHI ATEŞLEYEREK YAŞAMINA SON VERDİ

Emekli polisin acı ölümü!

Emekli polis memuru 56 yaşındaki Kemal Basyanoğlu, Keskin Öğretmenevindeki odasında başına dayadığı tabancasını ateşleyerek yaşamına son verdi.

ÜÇ YIL ÖNCE EMEKLİ OLMUŞ

Edinilen bilgiye göre yaklaşık 3 yıl önce polis memurluğundan emekli olan, evli 4 çocuk babası Kemal Basyanoğlu, oturduğu Bodrum´dan tek başına memleketi Keskin İlçesine gelip, öğretmenevinde kalmaya başladı. Bunalımda olduğu ileri sürülen Basyanoğlu, öğretmenevinde önceki gün saat 20.00 sıralarında kendisine ait tabancasını başına dayayıp, tetiği çekti. 

OTOPSİ İÇİN MORGA KALDIRILDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Basyanoğlu´nun cesedi, olay yerindeki inlemelerin ardından otopsi için Keskin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaklaşık bir haftadan bu yana Keskin´de öğretmenevinde yaşayan talihsiz adamın böyle bir olaya niçin tevessül ettiği ise bilinmiyor. Talihsiz adamın emekli olduktan sonra özel bir şirkette çalışırken işten ayrıldığı öğrenildi.

ÜZERİNDEN NOT ÇIKTI

Kemal Basyanoğlu bıraktığı notta, ´Beni memleketime gömün´ yazdığı öğrenildi. Aslen Keskinli olan ve Keskin´de akrabaları bulunan talihsiz adamın cenazesinin bıraktığı not üzerine Keskin´de defnedileceği olayın duyulması üzerine eşi ve çocuklarının Keskin´e geldiği bildirildi.

HABER: Murat Karadağ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama