Emekliye verilen zam cebine girmeden uçtu

Emekliye verilen zam cebine girmeden uçtu

TÜED BAŞKANI ZEKERİYA AYTEKİN EMEKLİLERİN ARTIK İNSANCA YAŞAMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

TÜED BAŞKANI ZEKERİYA AYTEKİN EMEKLİLERİN ARTIK İNSANCA YAŞAMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Emekliye verilen zam cebine girmeden uçtu

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin verilen zammın emeklinin cebine girmeden uçtuğunu belirterek ?Verilen zam hiçbir derdimize merhem olmadı, artık insanca yaşamak istiyoruz? dedi.

SEÇİM YATIRIMI ZAM

Emekliye seyyanen verilen 100 lirayı seçim yatırımı olarak değerlendiren ve kendisi de emekli olan Dernek Başkanı Aytekin, ?Seçimlerden önce secim yatırımı olarak verilen 100 TL Seyyanen zam ve hayali enflasyon zammı emeklinin cebine girmeden piyasada iğneden ipliğe zam yağmuru başladı verilen zamlar emeklinin derdine derman olmadı Emekliler olarak insanca yaşamak istiyoruz? dedi.

EKMEĞE YAPILAN ZAM ÇİLEDEN ÇIKARDI

Elektriğe suya ve doğal gaza yapılan zamların yanı sıra ekmeğe yapılan ve gıda maddelerine yapılan zamlar emeklinin belini büktüğünü söyleyen Aytekin, zamların kaşıkla verilip, kepçeyle alındığını belirterek ? Dolar aldı başını gidiyor. Emeklilerin yüzde 85 i açlık sınırının altında maaş alırken kart borçlarını ödeyemeyen emekli icra takibiyle karşı karşıya kalmış durumdalar. Emeklilerimizin beklentileri içerisinde verilen sözlerin yerine getirilmesinin takipçisi olarak emeklinin teşkilatı olan derneğimiz her zaman ve zeminde emeklinin hakkını koruyacaktır. Her platformda konular dile getirilecektir? diye konuştu.

EMEKLİYE TOKİ DESTEKLİ EV

Aytekin dernek olarak verilen sözler içerisinde evi olmayan emeklilere TOKİ Kanalıyla ev sahibi olmaları çalışmaları ve maaş alınan bankalardan yılda verilen promosyon çalışmalarını yanı sıra eksik kalan 2000 ile 2008 yılları arsında emekli olanlara yapılacak intibak çalışması ayrıca hastanelerden kesilen muayene ve ilaç katkı paylarının kesilmemesi öncelikleri arasında olduğunu kaydetti. 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı